HANABASS Crystal Decor Настолна Поставка Настолна Поставка Кристален Поставка Кристалното Основата на Кристален Сфера на Поставка Кристална Притежателя Кристални Свещниц?
  • New

HANABASS Crystal Decor Настолна Поставка Настолна Поставка Кристален Поставка Кристалното Основата на Кристален Сфера на Поставка

BGN 5.90

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Поставка за показване фигури - Отличен избор с сплав, лесно е деформиран, не е лесно да избледняват, безопасно и надеждноПоставка за топката - Основата на влакчета за дисплея има красива гладка повърхност, исполненную луксозен стил и забележителни детайли.Държач за топки за тенис - в него може да поставите някои от любимите си колекционерска стойност и произведения на изкуството, за да ги направи по-красиви.Декоративна поставка за кристални топки - преносима и удобна за переноске.Може да се използва като подарък за вашите приятели и т. Тенис на притежателя на кристали - може да се подарък на вашите приятели в нов дом, и те ще бъдат много доволни.Поставка за показване фигури - Отличен избор с сплав, лесно е деформиран, не е лесно да избледняват, безопасно и надеждно.Поставка за топката - Основата на влакчета за дисплея има красива гладка повърхност, исполненную луксозен стил и забележителни детайли.Държач за топки за тенис - в него може да поставите някои от любимите си колекционерска стойност и произведения на изкуството, за да ги направи по-красиви.Декоративна поставка за кристални топки - преносима и удобна за переноске.Може да се използва като подарък за вашите приятели и т. Тенис на притежателя на кристали - може да се подарък на вашите приятели в нов дом, и те ще бъдат много доволни.Пратката включва 1 х поставка за кристални топки Характеристики-Отличен избор с сплав, лесно е деформиран, не е лесно да избледняват, безопасен и надежден. - Размер : 11,50 X10,50 X9,00 см / 4,52 X4,13 X3,54 инча - стилна и привлекателна атмосфера в дома си.Подходящ за всякакъв дизайн на дома, чрез добавяне на по-голямо удоволствие в живота си. - Материал : цинк сплав - Цвят : зелен - рамката е достатъчно голяма, за да побере и покаже предмети, прекрасни и красиви. - Комплексно използване и съхранение на различни места.