Тунел за малки животни, 2 Сгъваеми Пластмасови Тръбни Тунели за морски Свинчета и 3 опаковки Билкови Топки, Забавни Играчки за Дресура на Чинчили, Порове, Морски Сви?
  • New

Тунел за малки животни, 2 Сгъваеми Пластмасови Тръбни Тунели за морски Свинчета и 3 опаковки Билкови Топки, Забавни Играчки

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

◎ Размери (Д х Ш) : Малък външен диаметър на 3,9 инча, дължина 7,9 инча в сгънат вид, дължина 39 см, след разтягане в продължениеГолям външен диаметър 5.9 инча, дължина 7,9 инча в сгънат вид, дължина 39 см, след разтягане в продължение.Различни размери, идеална за морски свинчета, хамстери, плъхове, порове, чинчили, зайци и други малки домашни любимци. ◎ Високо качество : Изработен е от пластмаса.Лек може да донесе повече забавление домашен любимец, може да осигури часове упражнения, саморазвлечения и прятания. ◎ Интересни играчки : Нашият забавен тунел е много подходящ за игри на домашни любимци, осигуряване на скритата среда за малки животни, което не само увеличава чувството за сигурност, намалява скука в клетката, но и подсказва за домашни любимци към физическите упражнения и прави вашия домашен любимец е много щастлив. ◎ Сгъваем слот тунел : тунел може да се разтягат и да се прибират в различни форми, подходящи за различни места, като хол, кошарката за домашни любимци, магазин за домашни любимци или на открито и т., което може да увеличи удоволствието от изследвания на домашни любимци.Когато в тунела не се използва, може лесно да се сгъва и съхранява .Вземете тази игра тунел със себе си, където и да отидете, вашата котка никога няма да скучаете. ◎ Осъществяване включаетв включва : 1 бр. малък пластмасов тунел за хамстер (диаметър 3,9 инча), 1 бр. голям пластмасов тунел за хамстер (диаметър 5. топки за игра с морска свинкой, 50 г ябълки свода и 3 бр. дървени парче ябълка.И билкови топки, и ябълкова талаш - това са естествени материали, които са идеални за игри и дъвчене малки животни, увеличаване на удоволствието в тунела. 2 опаковане сгъваеми пластмасови тръбни тунела за морски свинчета и 3 опаковки билкови топки, забавни играчки за дресура на чинчили, порове, морски свинчета, един gerbil, хамстери джуджета зайци Характеристики : ❤ Прячьтесь и играйте тунел позволява на вашите домашни любимци забавно да се играе, да тича насам-натам, да изследват, да имат собствено убежище от света.Загадъчна и затворено пространство, кара ги да се чувстват в безопасност и намалява тревожността. ❤ Сгъване - Сгъваема тунел, тунел може да бъде не само свободно да се движат, за да се поберат във всяка стая, но и лесно да се съхранява и да се спести място, така че е удобно за пътуване и отговаря на нуждите на хамстери и дребни животни в игри и ежедневни упражнения навсякъде. ❤ Уникален дизайн-Едноканален, уникален дизайн във формата на хармоника, да се излегнете и да се оформи всяка интересна форма, увеличаване на удоволствието от прятания домашни любимци. ❤ Широк спектър на приложение -в два размера, подходящи за различни животни, много са подходящи за малки и средни домашни любимци, като чинчила, порове, морски свинчета, gerbil, хамстери и други дребни животни.