Екстремни Сгибатель, Гумирани Странични Водачи, Комплект Фиксаторов Спусъка, за да контролер Xbox X series / S, Черни Мини Ергономични дръжки фиксатор на спусъка с Диаман?
  • New

Екстремни Сгибатель, Гумирани Странични Водачи, Комплект Фиксаторов Спусъка, за да контролер Xbox X series / S, Черни Мини

BGN 7.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Превърнете вашия съществуващ контролер за Xbox Series X / S в професионален контролер e Sport eliteПодходящ само за Xbox X series/S и контролера на Xbox Основната (модел 1914). Потребителски ръкохватки Ергономични дизайнерски дръжки придават на вашия контролер усещането за комфорт и ще подобри сцепление с него.Пакетът включва : 1 * Обновен дизайн ляво Придава на вашия контролер усещане за комфорт и забележима текстура.Ергономични дръжки осигуряват по-добър контрол и комфорт; Надстройка на вашия контролер така, че той да подхожда именно на вас и се открояваше на фона на конкурентите. 1 * Водачи с дясната страна. 1 * Ляво странични водачи. 1 * Набор от ключове за заключване на спусъка. 1* Отворете инструмент на черупката.