Безжичен контролер на PS3, 2 комплекта, Актуализиран джойстик контролер за PS3 с двойно амортизатором, управление на трафика (Камуфлаж, Кафяв и син Камуфлаж)
  • New

Безжичен контролер на PS3, 2 комплекта, Актуализиран джойстик контролер за PS3 с двойно амортизатором, управление на трафика

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Дизайн за Playstation 3】 Безжичен геймпад с подобрени джойстик осигурява по-прецизно управление, реагира бързо на екипа на играча, без закъснения, е отличен заместител на контролера на ps3 【Двоен удар и управление на трафика】 Този безжичен контролер за PS3 с 2 електронни двигатели прави всеки удар, катастрофа и експлозия са по-реалистични.Интуитивен 6-осово управление с датчик за движение осигурява точност и вълнуващ геймплей, което го прави идеален контролер за PS3 игри. 【Усъвършенстваната безжична технология 】 Високоефективна технология Bluetooth за разстояние за управление на 33 фута.Вие няма да страдат от загуба на данни или смущения на сигнала при използване на контролера на ps3. 【Вълнуващ гейминг изживяване】 Опитайте обновен дизайн на контролера на PS3 в камуфляжно-син и камуфляжно-кафяв цвят.Играйте с приятели или семейството, заедно влезете в света на игрите, насладете се на много радости. (Забележка : Моля, включете устройството с помощта на USB кабел за първия подходящ за свързване). 【Обслужване на клиенти】 Ние сме професионален екип, насочени към това, да предостави на клиентите най-доброто преживяване за пазаруване.Ако има някакви проблеми с качеството на вашия контролер на ps3, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволително решение.Това е добра игрова конзола, съвместим с Playstation 3 с високо качество и устойчиви, изработени от трета страна, а не на оригинала. - Моля, използвайте USB кабел за първата връзка, за да може да се провери контролер.След това сте свободни да играят с помощта на Bluetooth връзка. - Това дистанционно за PS3 е оборудван с интегрирана и устойчива литиева батерия (400 mah), която може да работи около 3-5 часа след пълно зареждане.Също така се поддържа зареждането по време на игра (напрежение : 5).