Чанта за очила AIEX, 4 бр., Чанта, очила, Чанта От Микрофибър, Чанта За Ски очила, Чанта За Слънчеви Очила, джоб За Слънчеви Очила, Чанта За очила, Мек Защитен Калъф За съх?
  • New

Чанта за очила AIEX, 4 бр., Чанта, очила, Чанта От Микрофибър, Чанта За Ски очила, Чанта За Слънчеви Очила, джоб За Слънчеви

BGN 5.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Покритие, устойчиво на надраскванеСъдържание на пакета : Вие ще получите 4 комплекта ски очила черен цвят.Достатъчно, за да може да го замени или да го споделите със своите приятели. (Само чанта-калъф, без очила. Микрофибър премиум-клас : Тази чанта за очила е изработена от микрофибър, която е мека и удобна и не поцарапает вашите неща.Те са леки и пере, можете да ги използвате за изсушаване на лещи от мека тъкан.Широко приложение : Bag-чанта с регулируема шнурком е устойчив на надраскване.Той се използва широко за съхранение на ски очила, ски маски, допълнителни лещи за очила, обективи на фотоапарати, аксесоари за очила и т. Голям размер : дължина 27 см / 10,6 инча и ширина 18 см / 7 инча goggle е подходящ за почти всички видове ски очила, а също така могат да се настанят други важни неща в голям размер.Портативен и здрав : Когато карате ски, пътува, спортува и други дейности, можете да използвате тази чанта, за поставяне на важните неща, да се предотврати навлизането на прах, поддържане на чистота и чистота предмети, които са удобни за вас да използвате.Покритие, устойчиво на надраскване.Съдържание на пакета : Вие ще получите 4 комплекта ски очила черен цвят.Достатъчно, за да може да го замени или да го споделите със своите приятели. (Само чанта-калъф, без очила. Микрофибър премиум-клас : Тази чанта за очила е изработена от микрофибър, която е мека и удобна и не поцарапает вашите неща.Те са леки и пере, можете да ги използвате за изсушаване на лещи от мека тъкан.Широко приложение : Bag-чанта с регулируема шнурком е устойчив на надраскване.Той се използва широко за съхранение на ски очила, ски маски, допълнителни лещи за очила, обективи на фотоапарати, аксесоари за очила и т. Голям размер : дължина 27 см / 10,6 инча и ширина 18 см / 7 инча goggle е подходящ за почти всички видове ски очила, а също така могат да се настанят други важни неща в голям размер.