YMS 13x6 Перуки от Естествена Коса на дантели, Розови Бесклеевые Перуки, изработени От Човешка Коса, Предварително Выщипанные 150% Плътност, Розови Корени, Перуки, израб?
  • New

YMS 13x6 Перуки от Естествена Коса на дантели, Розови Бесклеевые Перуки, изработени От Човешка Коса, Предварително Выщипанные

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Вид на продукта : от 150% плътност 13x6 HD прозрачни перуки от естествена коса на дантели много, много дълъг път (на косата), можете да разделяте навсякъде.Независимо от цвят на кожата, той може да се смесва и изглежда по-естествено.Могат да бъдат с променен цвят възли, по-естествени при нанасяне, мека синтетична коса ще отделят черен дим и ще се превърне в лепкава топка след изгаряне.Q2 : Дължина на косата?.A1 : Ние бележим дължината на косата, така че те растягивались, а след това се измерва от върха до върха, вместо директно измерване. Може ли косата да бъдат боядисани или обесцвечены?.О : Да, можете да боядисате косата и потъмнява до необходимия ви цвят, но трябва да го направим професионално, за да се получи точния цвят, без увреждане на косата.Q4 : Как да се избегне entanglements или косопад?.A3 : Моля, мийте косата от висококачествен шампоан и балсам; Моля, ежедневно внимателно срешете косата с дълбока завивкой гребен с широки зъбци; Моля винаги се консултирайте с вашия стилист, преди да опитате някакви техники за подреждане, в които не сте сигурни.Q5 : мирис на косата?.A2 : Нашите перуки, изработени от човешка коса на дантели, предварително выщипанные, не съдържат химикали, но върху тях може да бъде местен миризмата на шампоан.Миризмата да изчезне след като сте вымоете перука няколко пъти.В6 : Как правилно да се грижат за перука?. Моля, мийте косата си само с мек шампоан. Внимателно распутайте коса, преди миене.Моля, не търкайте и не перекручивайте косата.И ние ви препоръчваме да миете косата си с топла вода. Винаги използвайте балсам или масло за грижа за косата. Не се четка за кичури къдрава и нарощенные косата.Вместо това използвайте пръстите си или гребен с широки зъбци, за полагане на вълнообразни направления.