Взаимозаменяеми каишка за часовник Gizmo за деца, Съвместим с часове Verizon Gizmo Watch, 20 мм, Фини Меки Силиконови Спортни Гривни Премиум-клас с с Анимационни модел, каишка з?
  • New

Взаимозаменяеми каишка за часовник Gizmo за деца, Съвместим с часове Verizon Gizmo Watch, 20 мм, Фини Меки Силиконови Спортни

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Закопчалката на ключалката ? Дизайн с анимационни модел-нашата детска каишка за часовник gizmo в 1 опаковка с ярки цветове, ясни принтом и забавно носенето.В спортното гривна pretty design използва усъвършенствана технология за печат, така че принт не изглежда евтин и лесно не избледнява.Това е страхотна идея за подарък. ✅ Съвместимост-Нашият взаимозаменяеми каишка за часовник сладко gizmo е съвместим с джапанки за часа Gizmo watch 2/1, Gabb watch bands и Sync Up kids watch band, както и с други модели часа 20 мм. Тези красиви каишки за часовници gizmo за деца и хора с малки запястьями (4,7-7,5 инча).Моля, измерете китката размер и изберете подходящия каишка. ? Висококачествен мек силикон-Изработена от висококачествен мек силиконов материал, работа на смени лентата gizmo е различна мекота, гъвкавост и удобство в чорап.Супер сладък гривна за детски часа gizmo за ежедневието в комбинация с физически упражнения и интензивна дейност. ? Лесен за инсталиране и настройка-нашият взаимозаменяеми каишка за часовник gizmo 2 за деца идва с быстроразъемным пружинным штифтом, предоставящ точна монтаж, без инструменти.Тя може лесно да се регулира според размера на китките си, а обтегач, състояща се от двойни силиконови пръстени, дава допълнителна надеждност. ❣️ Отлично обслужване на клиентите - Ние сме сигурни в качеството на нашите ленти за часа Gizmo, но ако възникнат непредвидени проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.Закопчалката на ключалката. ? Дизайн с анимационни модел-нашата детска каишка за часовник gizmo в 1 опаковка с ярки цветове, ясни принтом и забавно носенето.В спортното гривна pretty design използва усъвършенствана технология за печат, така че принт не изглежда евтин и лесно не избледнява.Това е страхотна идея за подарък. ✅ Съвместимост-Нашият взаимозаменяеми каишка за часовник сладко gizmo е съвместим с джапанки за часа Gizmo watch 2/1, Gabb watch bands и Sync Up kids watch band, както и с други модели часа 20 мм. Тези красиви каишки за часовници gizmo за деца и хора с малки запястьями (4,7-7,5 инча).Моля, измерете китката размер и изберете подходящия каишка. ? Висококачествен мек силикон-Изработена от висококачествен мек силиконов материал, работа на смени лентата gizmo е различна мекота, гъвкавост и удобство в чорап.