Прозрачен калъф за телефон Sosoport, стойка за телефон, Чанта за гмуркане, Подводен Чанта за телефон, Калъф за снимане, споделяне на съобщения, компютърни игри (черно + с?
  • New

Прозрачен калъф за телефон Sosoport, стойка за телефон, Чанта за гмуркане, Подводен Чанта за телефон, Калъф за снимане, споделяне

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?? Проста структура и лесна за употреба, тя не само предпазва вашия телефон, но и запазва вашите лични вещи сухи и чисти ?? Готова водоустойчива чанта е с прозрачни прозорци отпред и отзад. ?? Голям прозорец не загораживает на фотоапарата и ви позволява да правите снимки с висока разделителна способност. ?? Колан е оборудван с голям предпазна възглавница, която се отличава с висока плавучестью и може да плува във водата по всяко време. ?? Отлично качество на изработка на нашите изделия остави у вас приятни впечатления.Описание Настъпи лято и е време за практикуване на водни спортове.Вие се притеснявате за това, че намокрете ценните си вещи - телефон, пари, карти и т., и трябва да пропуснете множество водни спортове?Не се притеснявайте!Нашия водоустойчив калъф за телефон, независимо дали сте кану-каяк, гмуркане с шнорхел, да вземе душ, да плуват или да се наслаждавате на намокряне от дъжд, нашия водоустойчив калъф за телефон може да осигури пълна водоустойчива защита за вашия телефон.Характеристики - Цвят : черно + синьо.- Размер : 22x11 виж -Материал : TPU Помещение, включваща 2 х непромокаеми своята практика за телефони, 2 х ремъците.