WeHere Key Lock-Box Монтиране на стена за ключове от дома, Умно и преносимо, Отключване с помощта на ОТП / APP / Фиксиран код за Достъп до ОТП на линка за гости, не е необходимо д?
  • New

WeHere Key Lock-Box Монтиране на стена за ключове от дома, Умно и преносимо, Отключване с помощта на ОТП / APP / Фиксиран

BGN 34.40

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ИНСТАЛИРАНЕ на приложения НЕ е НЕОБХОДИМО] Потребителят не трябва да инсталира приложението, да използвате нашия блок за заключванеСобственикът просто определя датата на изтичане на срока на валидност на паролата в приложението и се разделя позоваване на парола чрез SMS, Facebook или чрез други методи.Потребителите могат лесно да получите достъп до паролата, чрез отваряне на връзка, срок на действие, която автоматично изтича след употреба и се сменя на всеки 60 секунди.Това е удобно за гостите, чистачи, работници и изпълнители. [4 НАЧИНА за ОТКЛЮЧВАНЕ] 1, отключване с парола, собственик споделя ОТП линка отключване, Потребителят определя приложение за отключване на ОТП, отключване фиксиран парола, Собственикът може да зададете парола с диапазон от време или постоянно парола. 2, отключване на приложения / Bluetooth. 3, дистанционно отключване, с помощта на мост Wi-Fi (We Here W100), се изисква отделна покупка. 4, Отключване на резервен ключ. [ВЪЗМОЖНОСТИ за приложения] Нашето приложение предлага оторизиран достъп до правата за управление, дистанционно разблокировку (при закупуване на We Here W100 Bridge), разблокировку по Bluetooth, както и възможност за задаване на пароли с фиксиран срок на действие и да се провери историята на разблокировок. [Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ калъф ЗА ключове на] Нашия калъф за ключове е изработен от стоманена плоча с дебелина 1 мм, което е равно на дебелината на 7 листа хартия във формат А4.Той може да издържи 50 падане от височина един метър, и при това да функционира нормално. [Конструкция на отделението за батерията] Ние поставяме капака на отделението за батерията отвън, което е удобно за собственици или ползватели, за да смените батерията, когато батерията е изтощена, не руши кутия с ключ.За подмяна на батериите е необходима малка отвертка. ако не можете да се замени с батерия, можете да се възползвате от нашите авариен ключ за отпирания, нашия цилиндър на замъка е сертифициран с високо ниво на сигурност. [ПРЕНОСИМ ИНСТАЛИРАНЕ на] Кутия за ключове могат да бъдат определени до стената или висящ дръжката на вратата с предварително предварително пробити дупки и подвижни куки.Той идва с всички необходими инструменти за монтаж на оборудване, което опростява настройката и отнема само 2 минути за настройка.Ние предлагаме гаранция от една година, и ако имате някакви въпроси за нашия сейф, моля, не се колебайте да се свържете с нас. [ИНСТАЛИРАНЕ на приложения НЕ е НЕОБХОДИМО] Потребителят не трябва да инсталира приложението, да използвате нашия блок за заключване.Собственикът просто определя датата на изтичане на срока на валидност на паролата в приложението и се разделя позоваване на парола чрез SMS, Facebook или чрез други методи.Потребителите могат лесно да получите достъп до паролата, чрез отваряне на връзка, срок на действие, която автоматично изтича след употреба и се сменя на всеки 60 секунди.Това е удобно за гостите, чистачи, работници и изпълнители.