Коледен Адвент-Календар, Стенен монтаж Окачен многократна употреба Календар за Обратно Броене на Дядо Коледа, Украса с Джобове за 24 дни, Коледни Подаръци, за Коледа
  • New

Коледен Адвент-Календар, Стенен монтаж Окачен многократна употреба Календар за Обратно Броене на Дядо Коледа, Украса

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Обратно броене до Коледа】 окачен адвент-календар Дядо Коледа с 24 бр индивидуални пронумерованными джобове, предназначени за обратно броене до Коледа, ще помогне на вас и на вашите деца да отброява дните до 24-ти на коледа 【Високо качество и различен дизайн】 е Изработена от висококачествен полиестер филц, здрави, моющийся и многократна употреба.Съставен приказно Дядо Коледа, мил и бросающийся в очите.Здрава въже за добро захващане.В дрехите му зашити джобове с коледни декорации - идеален начин да ангажираме децата в очакването на новия сезон. 【Висящи Коледна украса】Задължителни висящи орнаменти за декорация на стените на вашия дом, врати, стая, офис. децата и семействата се радват на очакване на Коледа с този на официални адвент-календар.Това също е отличен подарък за деца. 【Прекрасен коледен дизайн】- Този сладък коледен фетровый за обратно отброяване има много различни коледни елементи, включително снежни човеци, Дядо Коледа, коледна елха, лосове и бели цифри на датата.Коледен адвент-календар, стенен монтаж окачен многократна употреба календар за обратно броене на Дядо Коледа, украса с джобове за 24 дни, коледни подаръци, за коледа за дома, офиса, витрини за магазин, врати Параметри : Материал : филц Размер : в разложенном формата на 79*32 см, дебелина на материала 2 mm Размер : 30*30*1 вижте Осъществяване Съдържание : 1 х коледен адвент-календар Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

Material:
Felt
Size:
unfolded 79*32cm, material thickness 2mm
Size:
30*30*1cm
Package Contents:
1 x Christmas Advent Calendar:
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. :
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :