Кука с тик-так Кука за Плетене на една Кука, Инструмент за Куката Инструмент за Капаче да се Измъкне, Набор от Куки за Чорапи и Стелки
  • New

Кука с тик-так Кука за Плетене на една Кука, Инструмент за Куката Инструмент за Капаче да се Измъкне, Набор от Куки

BGN 3.50

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дръжката е изработена от дърво или пластмаса, а куката е изработен от алуминиева сплав, с добро качество и е трайна употребаДървена кука с капаче и пластмасова кука с капаче голям размер са добри за направата на изтривалки ръчно изработени и пластмасова кука с капаче с малки размери може да запаивать тел и възстановяване на скъсани чорапи.Тези куки-капаче имат проста форма и добре обработени повърхността, красив цвят и са лесни за използване. 5 Различни размери, за да отговарят на различните изисквания към използването на по-стабилни и практични. Изработени в съответствие със стандарт спецификацията и строго спазват фабрично контрол на качеството.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : с тик-так Кука Материал на инструмента : пластмаса + дърво + алуминий сплавцвет : както е показано на снимките Приложение : Кука с дървена капаче и пластмасова кука с капаче голям размер са добри за направата на изтривалки ръчно изработени и пластмасова кука с капаче с малки размери може да принуждавам тел и възстановяване на счупени чорапи.Списък с пакети : 1 x Дървена извита кука-защелка4 бр. x Пластмасова кука-капаче Tool Note : 1. Моля, пазете тези продукти се пази от деца. Дървена кука с капаче и пластмасова кука с капаче голям размер са добри за направата на изтривалки ръчно изработени и пластмасова кука с капаче с малки размери може да запаивать тел и възстановяване на счупени чорапи, моля, не използвайте ги правилно.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Latch Hook Tool
Material:
Plastic + Wood+ Aluminum Alloy
Color:
As Pictures Shown
Application:
The wood latch hook and large size plastic latch hook are good for making hand manufacture rugs, and the small size plastic latch hook can make wire sealed and revamp broken socks.
Package List:
1 x Wooden Bent Latch Hook:
4Pcs/Set x Plastic Latch Hook Tool:
Note:
1.Please keep these products away from children.:
2.The wood latch hook and large size plastic latch hook are good for making hand manufacture rugs, and the small size plastic latch hook can make wire sealed and revamp broken socks, please do not use them incorrectly.: