Ipetboom 2 бр. Моларна Дървена Чинчила, Аксесоари За Дъвчене Заек, Домашни Плъхове, Зъби Заек, Сигурна Играчка, Многофункционални Чинчила, Мишката за Домашно Магазин, Му?
  • New

Ipetboom 2 бр. Моларна Дървена Чинчила, Аксесоари За Дъвчене Заек, Домашни Плъхове, Зъби Заек, Сигурна Играчка, Многофункционални

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Абориген играчка за малки домашни любимци : Може ефективно да помогнат на малките домашни любимци шлифован зъби, предотвратяване на прекалено удължаване на предните зъбиМногофункционална играчка за хамстер : - Широко приложение, подходящ за хамстер, папагал, катерици, зайци, морски свинчета, птици, плъхове. Малка играчка за чинчила : подходящ за хамстер, морско свинче, заек и някои други дребни животни.Аксесоари за клетки за хамстери : за забавление, разархивиране и скрежетания зъбите, чрез предоставяне на малък домашен любимец възможност да поиграят.Играчка за местните зъбите заек : Малка играчка за домашни любимци, за дъвчене и шлифоване на зъбите ни води подобри здравето на зъбите домашен любимец по време на игра.Абориген играчка за малки домашни любимци : Може ефективно да помогнат на малките домашни любимци шлифован зъби, предотвратяване на прекалено удължаване на предните зъби.Многофункционална играчка за хамстер : - Широко приложение, подходящ за хамстер, папагал, катерици, зайци, морски свинчета, птици, плъхове. Малка играчка за чинчила : подходящ за хамстер, морско свинче, заек и някои други дребни животни.Аксесоари за клетки за хамстери : за забавление, разархивиране и скрежетания зъбите, чрез предоставяне на малък домашен любимец възможност да поиграят.Играчка за местните зъбите заек : Малка играчка за домашни любимци, за дъвчене и шлифоване на зъбите ни води подобри здравето на зъбите домашен любимец по време на игра.Пратката включва 2 x играчки за моляров Характеристики -Цвят : както е показано, играчка за дъвчене-заек Материал без вредни вещества, придава играчка неприятна миризма, е полезна за здравето на домашните животни Безопасна играчка за моляров. -Играчка може да помогне да се поддържа гъвкавост малък домашен любимец, за предотвратяване на затлъстяването и поддържане на физическото му здраве. играчка за дъвчене заек.