Накрайник за душ с високо налягане Marbrasse, Ръчна дюза за душ с 3 Настройки, бутон за включване / изключване на пълно прекъсване и на ключа за регулиране на дебита, Регу?
  • New

Накрайник за душ с високо налягане Marbrasse, Ръчна дюза за душ с 3 Настройки, бутон за включване / изключване на пълно прекъсване

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【РЪЧНИ ПРЪСКАЧКИ С КНОПОЧНЫМ РЕГУЛАЦИЯ на ПОТОКА】 На вас някога блика вода, разбрызгиваемая приставка за душа, която бясно подпрыгивала, когато не може да я задържи?Нашата накрайник за душ Marbrasse - това решениеРеволюционно кнопочное управление на потока за управление с една ръка.Можете да вземете ръчен душ и изключване на водата по време на наливане на шампоан или намыливания.Не е необходимо завъртане на диск, можете да сменяте настройките на потока с една ръка, за да се насладите 3 настройки на душата с натискане на палеца. 【3 режима на РЕГУЛИРАНЕ на НАСТРОЙКИТЕ】 Мощно тяло, режим на пестене на вода или смесен режим – избор за вас.Конструкция с плътни малки дупки прави формира водна мъгла, по-гъста, като създава усещане за СПА душата при спестяване на вода с 30%. Усъвършенстване на гайката с регулируем ъгъл на завъртане на 360 градуса, здрава завъртане на топката шарнирная гайка за надеждна връзка без течове и за душ с различни ъгъл на наклона. 【Накрайник за душ с ВИСОКО НАЛЯГАНЕ】 Разработена с помощта на микротехнология, която прави изпускателни отвора за по-малко и по-плътен, нашата накрайник за душ без усилие повишава налягането дебита на водата, осигуряване на достатъчно количество вода и удобен за пръскане дори при ниско налягане на водата. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ за БРОЕНИ МИНУТИ】 Няма нужда да се обажда на вик - просто махнете отметката от сегашната си дюза за душ и замяна дюза за душата Marbrasse на всеки стандартен душ скоба.Никакви средства не се изисква, просто затегнете на ръка. (Маркуч и държач в комплекта не са включени). [Премиальное качество] : Благодарение на высококачественному материал ABS и технологии хромирования без токсичност, нашата ръчна дюза за душ с високо налягане е лека, здрава, не съдържа олово и не податливи на корозия.Уверете се, че вашият душ сигурно и удобно.Предлага отлично удобство, той е идеален за къпане на деца, измиване на домашни животни и прибирането на реколтата, а също така се използва като накрайник за душ в микробус / къмпинг.Ако имате някакви недоволство по отношение на нашите продукти, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща по всяко време.Изработен от висококачествени материали, стилен външен вид и иновативен дизайн, комплект за подвижен душ, Marbrasse с мощни функции се различава от висококачествена конструкция, защита от запушване и течове, модерен външен вид и стилистикой.Ще се насладите на надеждна производителност и доживотен обслужване. ► Изработен от висококачествен материал ABS, елегантна хромирана повърхност и филтър с висока плътност правят ръчна дюза за душ с високо налягане лека, здрава, не съдържа олово и нетоксичен, осигуряване на сигурност и комфорт на душата.