UMXOSM 121 бр. Чанта За Бижута с Самоуплотняющейся Прозрачна цип с Кутия за съхранение, Чанта За Съхранение на Пръстени и Обеци от PVC, Прозрачни Опаковки, Опаковки за Биж?
  • New

UMXOSM 121 бр. Чанта За Бижута с Самоуплотняющейся Прозрачна цип с Кутия за съхранение, Чанта За Съхранение на Пръстени и Обеци

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Че получавате】 комплектът включва 120 бр x чанта за бижута с печат от два размера и 1 бр. x кутия за съхранение.Те са лесни за съхранение и переноске и не заемат твърде много място, така че са добър избор за съхранение на малки предмети. 【ИЗДРЪЖЛИВ PVC】Запечатан пакет е изработен от PVC, защитен от надраскване, безопасен и водоустойчив, които можете да съхранявате в продължение на дълъг период от време.Отново затваряне на торбички с ключ-мълния лесно се затварят, и можете да ги използвате отново и отново. 【ОРГАНИЗАЦИЯ за СЪХРАНЕНИЕ на】 Съхранявайте продуктите си суха, което осигурява тяхното дълго запазване.Дава възможност за съхраняване на вашите неща са чисти и спретнати, а също така улеснява търсенето и пречи на загубата. 【ДЕЛИКАТЕН И многократна употреба】торби за Многократна употреба, с цип е прозрачна, така че можете да видите ясно нещата, не изтривайки ги и бързо ги намерите; Закрывающаяся чанта за съхранение изпълнена с цип, което улеснява нейното затваряне. 【Широко приложение】 Подходяща за съхранение на бижута, нефрит, обици, пръстени, малки копчета, перли, занаяти и малки подаръци, като придава на вашите изделия блясък и очарование, което много удобство на всекидневния живот.Характеристики : 【Че получавате】 комплектът включва 120 бр. x чанта за бижута на две размери и 1 бр. x кутия за съхранение.Те са лесни за съхранение и переноске и не заемат твърде много място, така че са добър избор за съхранение на малки предмети.【ИЗДРЪЖЛИВ PVC】Запечатан пакет е изработен от PVC, защитен от надраскване, безопасен и водоустойчив, които можете да съхранявате в продължение на дълъг период от време.Отново затваряне на торбички с ключ-мълния лесно се затварят, и можете да ги използвате отново и отново. 【ДЕЛИКАТЕН И многократна употреба】торби за Многократна употреба, с цип е прозрачна, така че можете да видите ясно нещата, не изтривайки ги и бързо ги намерите; Закрывающаяся чанта за съхранение изпълнена с цип, което улеснява нейното затваряне.

Material:
PVC
Color:
transparent
Closure type:
zipper(seal bag)
Feature:
with handle(storage box)
Size(approx.):
100 pcs/pack seal bag (26 silk) (W x L) 8 x 12cm/3.15 x 4.72inch:
20pcs seal bag:
(W x L) 7 x 10cm/2.76 x 3.94inch
storage box:
(L x W x H) 29 x 9 x 8.5cm/11.42 x 3.54 x 3.35inch
Package Included:
120 Pcs x Jewelry Seal Bag:
1 PC x Storage Box :