Abaodam Бродирани Ленти За Дрехи, на Пластира Направи си сам, 36 броя, Стикер, без Тиква за Хелоуин, Ивици Направи си сам, Нетканая Стикер за Деня на Благодарността, Тъкан?
  • New

Abaodam Бродирани Ленти За Дрехи, на Пластира Направи си сам, 36 броя, Стикер, без Тиква за Хелоуин, Ивици Направи си сам, Нетканая

BGN 40.10

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЕТИКЕТИ с ивици за Хелоуин - Добра перепелка с дизайн във формата на тиква, уникален, атрактивен и неженЛенти със собствените си ръце за ДРЕХИ - Различни функции : Апликации и бродирани ленти може да се прилага на обикновена дрехи като ризи, дънки, шапки, блузи, панталони, обувки и т., БРОДИРАНИ ленти с аппликацией - ще си раница или дрехи уникални и красиви.Отличите си дрехи от други или да покрие петното или дупка на плата.Пластир за дрехи за дупки-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има малка разлика в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!. Етикети с ивици за Хелоуин - Добра перепелка с дизайн във формата на тиква, уникален, атрактивен и нежен.Ленти със собствените си ръце за ДРЕХИ - Различни функции : Апликации и бродирани ленти може да се прилага на обикновена дрехи като ризи, дънки, шапки, блузи, панталони, обувки и т., БРОДИРАНИ ленти с аппликацией - ще си раница или дрехи уникални и красиви.Отличите си дрехи от други или да покрие петното или дупка на плата.Пластир за дрехи за дупки-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има малка разлика в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Пратката включва 36 х нетъкан ивици, Описание на Тези тъкани ленти с елементи на дизайн за Хелоуин са специално разработени за декорации.Благодарение на тънък майсторство на изработката, той изглежда много привлекателно и по-ярко.Можете да го използвате, за да закърпи дрехите или по уникален начин да украсите занаяти.Функция - Цвят : оранжево. - Материал : нетъкан текстил. - Размер : приблизително.