Монтаж на рамката На таблото Двойна Аудиофризованная панел Din Подходящ за HONDA CRV въз основа на 2007-2012 Радио CD, GPS, DVD, Стерео CD Панел на арматурното табло, Монтаж на Комп?
  • New

Монтаж на рамката На таблото Двойна Аудиофризованная панел Din Подходящ за HONDA CRV въз основа на 2007-2012 Радио CD, GPS,

BGN 21.29

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Моля, проверете снимка на централната конзола в нашия списък с и, моля, уведомете ни и модела на автомобила и годината на производствоАко не сте сигурни в размера си, моля, първо се свържете с нас, за да се избегне закупуването на неправилни рамки.Модели на автомобили само за справка.Моля, бъдете много внимателни, когато сърфирате в наши снимки, уверете се, че снимката показва точно така, както сте искали. Размери : 178 * 102 мм, 173 * 98 мм Приложение : За универсални DVD плейъри, може да се настрои на повечето видове автомобили на външните граници могат да не отговорят на изискванията, така инсталирате с рамка от този тип, за да се осигури добра инсталация.Материал : ABS 2. Кръгли вътрешни граници на мястото на DVD 3. Размери : 178 * 102 мм, 173 * 98 мм 4. Над 200 модела DVD-та, повече модели и количества, моля, моля свържете се с нас.Приятелски напомням : Има различни вътрешни размери на рамката DVD за всички видове автомобили, някои са и двата варианта, моля, първо проверете размера на инсталационния DVD плейър.При възникване на объркване, моля, първо се свържете с продавача, за да се избегне закупуването на неправилна рамка.