Ankirol 100 бр. Прозрачни Торбички От Органза за Сватба, Душата на Дете, Подарък Чанта с Принтом от Ратан, Проби, Демонстрационни Чанти на съвсем малък (3x4, сребро)
  • New

Ankirol 100 бр. Прозрачни Торбички От Органза за Сватба, Душата на Дете, Подарък Чанта с Принтом от Ратан, Проби, Демонстрационни

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Чанти дантела прозорци : те са идеални, за да се сложи в тях мои визитни картички и няколко проби. Невероятно за вашия бизнес дисплей проби : бижутериен бизнес/занаятчийски бизнес/ козметични продукти : . Напълно подходящи за съхранение на бижута, те са идеални за сватбени подаръци, за съхранение на бижута и, например, ключодържатели до пръстените, серьгам, браслетам и дори ожерельям. Стоки за бродерия : цветя, лавандула, сапуни за бродерия, малки подаръци, малки подаръци пакети за сватба, най-различни начини : всичко, като се започне от вечерните / сватбени подаръци / шоу-услуги / детски чанти от органза за душата, който завършва с потпури, бонбони или бижута. Органайзер за чанти за бонбони : красиво да ги напълни с бонбони като подаръци за партита; размер : 3x4 инча / 8x10 виж Ankirol, ние сме регистрирани в САЩ и предлагаме висококачествени продукти и отлично обслужване по целия свят.