2022 Коледни Украси, Украси за Коледната елха - Скъпи Дядо коледа, Добро Момче, Прякор Кучета По Поръчка, Порцелан Кръг Украшение На Паметта - най-Добрите Подаръци за п?
  • New

2022 Коледни Украси, Украси за Коледната елха - Скъпи Дядо коледа, Добро Момче, Прякор Кучета По Поръчка, Порцелан Кръг Украшение

BGN 8.87

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

♤ 3 инча и обичай - думи, имена, цифри и т В този красив орнаменте може да се коригира, трябва само да ни изпратите настроен съдържание по електронната поща. ♤МАТЕРИАЛ и РАНА - Тя е изработена от бял порцелан и е с гладка консистенция.По време на прибиране на реколтата може да се избърше праха кърпа или хартиена салфетка.Благодарение на технологията двустранен UV-печат задълбочено качество на изработката, прави окачване за по-доброто. ♤Керамични декорации подарък коледен орнамент и да се използват за украса на прозорци, семейни тържества, коледни елхи, офис бижута, продуктова бижута и други случаи.Създайте коледна атмосфера. ♤Порцеланови бижута - това са уникални и незабравими подаръци и сувенири.Това е блестящо фарфоровое украса ще се превърне в чудесен подарък за семейството и приятелите. ♤ Нашето обещание да Ви : Ние ценим всеки отговор на клиента и предлагаме приятелско обслужване на клиенти.Във всеки случай, не сте доволни от покупката на нашия продукт, просто не се колебайте да се свържете с нас.Подвесное украса за коледната елха 3" керамично кръгло.Материал : керамика Форма : кръгла, Можете да ни изпратите снимка или текст по електронна поща за да конфигурирате украса на Помещение включва : 1 х кръгла керамична окачване 1 х златен жично дантела Скъпоценни подаръци : Може да се използва за двойка бижута, подаръци за нов дом, подарък бирок, карти за подаръци, сувенири и т. Подходящи случаи : Подходящ за украса на тематични партита, сватби, рожденни дни, осветява празнична атмосфера.