Luxshiny 1 Комплект Строгальный машина за Рибни Люспи от Неръждаема Стомана, Инструмент За Плоски Разбиване, Метални Пинсети, Инструменти, плочки, Инструмент За Почист?
  • New

Luxshiny 1 Комплект Строгальный машина за Рибни Люспи от Неръждаема Стомана, Инструмент За Плоски Разбиване, Метални Пинсети,

BGN 6.13

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тел за риба : лесно Можете да ги съхранявате в кухнята, когато не ги използватеСкалер за облекчаване на риба кожи : Инструмент за премахване на рибни мазнини От Неръждаема Стомана, Пилообразный Пинсети За Премахване на риба везни, четка за почистване, Стъргало За Почистване на риба, морски дарове, Инструменти за домашната кухня, ресторант.Инструмент за премахване на риба везни : Набор от инструменти за почистване на рибата позволява много бързо почистване на морски дарове, и това ви спестява от повреди.Ренде за риболов везни : Пинцети за рибни кости Нашите инструменти за почистване на морски дарове могат да служат достатъчно дълго време.Инструмент за премахване на котления камък с риба : Инструмент за премахване на котления камък с рибите - използва се за различни продукти, като риба, скариди и др.Осъществяване на списък 1 х комплект от 3 бр. почистващи Характеристики -Размер : около 19,50 X4,00 X1,00 см / 7,66 X1,57 X0 нож за почистване на риба. -Материал : нож за почистване на риба от неръждаема стомана-Цвят : Сребърен риболов -лесно Можете да ги съхранявате в кухнята, ако не използвате средство за премахване на рибни кости. -Това е набор от приятни и практични кухненски джаджи, без които не може да мине без четки за почистване на риба везни. -Люспи лесно да се премахне стъргалка за риба, оставяйки плът невредим, с помощта на пилообразного скрепер за отстраняване на остатъци. -Почиствайте морски дарове, много бързо, и те могат да ви се нарязва на ръцете средство за премахване на рибни люспи. -Прост дизайн, но много практичен. здрав, лек и преносим стъргало за премахване на люспи сьомга.Информация за стоки, Инструмент за почистване на риби от люспи Набор от инструменти за почистване на рибата позволява почистване на морски дарове и много бързо, а това може да ви предпази от нараняване.