Секс-машина за Унисекс, Автоматични Любов Машини с жак 3XLR с 7 Елементи, Масажор без ръце, Секс Играчки за жени, с което тласка Реалистичен Вибратор, Чаша за Мастурбац?
  • New

Секс-машина за Унисекс, Автоматични Любов Машини с жак 3XLR с 7 Елементи, Масажор без ръце, Секс Играчки за жени, с което тласка

BGN 79.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

♥ Идва с различни приложения за секс, мъжки мастурбатором, вилица и реалистичен вибратор и т ♥ Ъгъл на наклона на тази секс-машината може да се регулира с около 85 градуса; скорост на удар и може да се регулира с помощта на регулатора на скоростта. ♥ Трайни четири сгъваеми нещастници, които помагат за фиксиране на колата и я предпазват от преместване на всяка гладка повърхност. ♥ Модернизиран двигател голяма мощност е мощен и не изглежда застрявшим.Работи с най-телескопична честота : 450 пъти в минута. ♥ Всички стоки са нови и са опаковани в неброскую опаковка за доставка на стоките, за да се избегне объркване. 100% Дискретна, който позволява да пазарувате с увереност.Всяка повреда, причинена от неискусственной причина, може да бъде отстранена в продължение на три месеца.Качество на изработка и използване на машината са тествани и проверени отново и отново.Задайте положение под ъгъл и настройте вибратор, чаша за мастурбация или запушалка, след това го включете.Регулиране на скоростта на удар.Вход : 110-240 V, 50-60 Hz.Изход : DC 12 ~ 24 V 1 ~ 2 A. Мощност : 0 ~ 24 Вата. Скорост : 0-450 пъти / мин. Телескопическое разстояние : 2.Ъгъл на корекция : около 85 градуса.Обърнете внимание на хигиена, моля, измийте всички аксесоари, преди да ги използвате.Смазване е необходимо, по-добре да се използва презерватив.Моля, изберете гладка повърхност за настаняване на вашата машина, която ще направи присоску по-устойчива.Моля, изключете регулировочную регулатора, откачете захранващия кабел, почистете устройството и аксесоари, съхранявайте на хладно място в продължение на вятъра след употреба.Дръжте детайл контур далеч от водата, за да се избегнат повреди контур.Избягвайте продължително задържане телескопического вала от сътресение, страх от намаляване на срока на експлоатация на двигателя или да го нарани.