Играчки за Дъвчене Заек, Играчки За Нарязване на Зъбите на Малките Домашни Гризачи Включват Ябълка, Дърво, Трева, Въженият Топката, Ротанговый Топка за Зайци, Морск?
  • New

Играчки за Дъвчене Заек, Играчки За Нарязване на Зъбите на Малките Домашни Гризачи Включват Ябълка, Дърво, Трева, Въженият

BGN 42.70

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Скърцане със зъби] Малки животни могат да дъвчат конци, борови бучка, ротанговый топчета, ябълка пръчки и т, за да се смила зъби и да се предотврати прекомерен растеж. [Безопасни материали] Набор от играчки за хамстери е изработен от яблоневого дърво, борови шишарки, въжета от морска трева и други материали, без добавяне на химикали, безопасно е и е здрава. [Атрактивни] Тези играчки за хамстери могат да стимулират животно за жеванию и развиват навика песъчинки вашите зъби, с мирис, по-удобен за използване на домашни любимци. [Подходящи за малки домашни любимци] Тези детски играчки за дъвчене са подходящи за малки гризачи, като например морски свинчета, чинчила, хамстери, хамстер, мишка и други малки домашни любимци. [Насърчаване на физическите упражнения] Включва в себе си такива играчки, като тунел и валяк, с които малки гризачи могат да играят и да спортуват, да поддържат тяхното здраве и активност.Позволете им да се чувстват по-забавно в ограничено пространство.Параметри : Тип на продукта : Играчки за хомячковматериал : Ябълка, борови шишарки, морска трева Веревкаиспользование : Набор от играчки за Хомячковупаковочный списък : 1 х Туннель1 х Ролик1 х Дъвчене нитка1 х Бубен1 х Штанга2 х борова шишка1 х ротанговый мяч1 х Билков въженият мяч1 х Опаковка ябълки палочек1 х блокове от пеньковой въже.

Item Type:
Hamster Toys
Material:
Applewood, Pine Cones, Sea Grass Rope
Use:
Hamster Toy Set
packing list:
1 x Tunnel:
1 x Roller:
1 x Chew String:
1 x Tambourine:
1 x Barbell:
2 x Pine Cone:
1 x Rattan Ball:
1 x Grass Rope Ball:
1 x Package of Applewood Sticks:
1 x Hemp Rope Blocks: