Промишлен робот 10: 1 Червячное колелото, Високоефективна Бронзова Червячная прехвърляне, Метален червей съоръжения Набор от Части на Промишлен Робот за Точно пред?
  • New

Промишлен робот 10: 1 Червячное колелото, Високоефективна Бронзова Червячная прехвърляне, Метален червей съоръжения

BGN 9.96

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

РЕГУЛИРУЕМА усукване И изходна СКОРОСТ : Червячное колелото може да замести стандартната червячную прехвърляне на 4 : 1 в червей съоръжения скоростна кутия Zhouyu, осигуряване на по-голямо усукване или по-малка изходна скоростПОЧТИ не съществуваше ВЕРОЯТНОСТ за ОБРАТЕН ХОД : червей съоръжения робот, проектиран така, че да се намали вероятността от обратен ход почти до 0%, като същевременно се гарантира сигурността и надеждността.ПРОСТА И КОМПАКТНА КОНСТРУКЦИЯ : Конструкцията на двигателя с червячным вал е проста, компактен и лесен, което улеснява неговото инсталиране и експлоатация.ДЪЛЪГ СРОК на експлоатация : Червячная предаване е изработен от висококачествен метал, а червячное колело - от бронз, което осигурява дълъг живот и дълголетие.ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ : Червячное колелото 10 : 1 истина в D-образната ос с диаметър 4,7 мм, а на червея е на D-метафорично вала с диаметър 6 мм, или 4.7 мм, което улеснява инсталацията и свързване към вашия съществуващ хардуер.Tujuezity основно се занимава с надеждни промишлени доставки и инструменти за живота и се стреми да подобри качеството на живот и да си свършат работата и бит на по-голям брой хора са по-комфортни и красиви!Параметри : Тип на продукта : Крайното брой червячни колела 10 : 1 : 10 : 1Материал : За бронзов червей съоръжения предаване SAE 841; метален червей Забележка : Червячная прехвърляне инсталиран на D-образната ос с диаметър 4,7 mm. Червей е на D-метафорично вала с диаметър 6 мм, или 4,7 мм. пакет включва : 1 X червячное колело 1 x Тип червея Съвети : 1. Червячная прехвърляне инсталиран на D-образната ос с диаметър 4,7 mm. Червей е на D-метафорично вала с диаметър 6 мм, или 4,7 mm. Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този на продукта ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Item Type:
10
Gear ratio:
10
Material:
For SAE 841 bronze worm gear; metal worm 
Note:
The worm gear is mounted on a 4.7 mm D-axle diameter. The worm is mounted on a 6mm or 4.7mm D-shaped shaft.
 :
Package List:
1 X Worm Wheel:
1 X Worm :
 :
Kind tips:
1. The worm gear is mounted on a 4.7 mm D‑axle diameter. The worm is mounted on a 6mm or 4.7mm D‑shaped shaft.:
2. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.: