BESTonZON Чанта за съхранение от 2 теми - Или Алуминиева Черна За Кейтеринга, Ing Минерални чанти-Тоут, Търговски Изолация, Плаж и за Пикник с Пица Премиум-клас, Професиона?
  • New

BESTonZON Чанта за съхранение от 2 теми - Или Алуминиева Черна За Кейтеринга, Ing Минерални чанти-Тоут, Търговски Изолация,

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

нетъкан текстилЧанта за изнасяне на : Сгъваема : тази чанта може да се сгъва, когато не се използва, което спестява място и облекчава съхранение.Чанта за кейтеринга : Случайна чанта за доставка е от нетъкан текстил и алуминиево фолио, те са предназначени за продължителна употреба.Чанти-хладилници : Конструкция с обков-ципове лесно се отваря и затваря.Подходящ за всички видове доставка и чувствителни към температура нужди.Чанта за доставка с нагряване : Тази самозалепваща чанта също е подходящ за къмпинг, пикник, обучение или пътуване на открито.Чанти за вкъщи : чанта за транспортиране : много подходящ за доставка на ресторант, дневни пикници, барбекюта, партита и пазаруване. нетъкан текстил.Чанта за изнасяне на : Сгъваема : тази чанта може да се сгъва, когато не се използва, което спестява място и облекчава съхранение.Чанта за кейтеринга : Случайна чанта за доставка е от нетъкан текстил и алуминиево фолио, те са предназначени за продължителна употреба.Чанти-хладилници : Конструкция с обков-ципове лесно се отваря и затваря.Подходящ за всички видове доставка и чувствителни към температура нужди.Чанта за доставка с нагряване : Тази самозалепваща чанта също е подходящ за къмпинг, пикник, обучение или пътуване на открито.Чанти за вкъщи : чанта за транспортиране : много подходящ за доставка на ресторант, дневни пикници, барбекюта, партита и пазаруване.Пратката включва 1 х чанта Характеристики-В нея могат да се съхраняват свежи, такива като,, плодове, закуски и т. - Около 35,00 X35,00 X22,00 см. / 13,76 X13,76 X8,65 инча ( ) - Продуктът притежава висока изолация и е много подходяща за съхранение в хладилник. - : Около 35,00 X35,00 X24,00 см. / 13,76 X13,76 X9,43 инча (червен) -Тази чанта за съхранение може да се съхранява на топло или на студено и ги запазете свежи. - В чантата може да се съхранява лични вещи, бутилки за вода, закуски, морски дарове и т.