Измерване на твърдост Дюрометра по шор D D Тип на Измерване на твърдост Дюрометра за каучукови гуми по шор D 0 100 Хектара (D) (Тип O)
  • New

Измерване на твърдост Дюрометра по шор D D Тип на Измерване на твърдост Дюрометра за каучукови гуми по шор D 0 100 Хектара

BGN 16.94

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дюрометр Shore D е Изработен от сплав, водоустойчив, няма ръжда, фина работа, здравДюрометрический калибър по шор D Свързващо устройство по-удобен за използване с рамка.Дюрометр по Шор D Този измерване на твърдост, гума служи за измерване на твърдостта на серни гумени и пластмасови изделия Уред.Дюрометр е Лесен за използване, осигурява точно измерване, удобно переноске, траен и стабилен, практичен и здрав.Дюрометр Shore D Тип D Подходяща за конвенционален твърд каучук, смоли, акрил, стъкло, термопластичной каучук, печатната форма, влакна и т. Дюрометр Shore D е Изработен от сплав, водоустойчив, няма ръжда, фина работа, здрав.Дюрометрический калибър по шор D Свързващо устройство по-удобен за използване с рамка.Дюрометр по Шор D Този измерване на твърдост, гума служи за измерване на твърдостта на серни гумени и пластмасови изделия Уред.Дюрометр е Лесен за използване, осигурява точно измерване, удобно переноске, траен и стабилен, практичен и здрав.Дюрометр Shore D Тип D подходяща за конвенционален твърд каучук, смоли, акрил, стъкло, термопластичной каучук, печатната форма, влакна и т. Лекотата на използване, точно измерване, удобство за носене, трайност и стабилност, практичност и прочность2. Този измерител на твърдост, гума служи за измерване на твърдостта на серни гумени и пластмасови изделия прибора3. Изработен е от сплав, водоустойчив, не ръждясва, е тънка работа, долговечный4. Свързващо устройство по-удобен за използване с каркасом5. Тип D подходяща за конвенционален твърд каучук, смоли, акрил, стъкло, термопластичной каучук, печатната форма, фибри и т. Функции : Лесен за използване, точно измерване, удобство за носене, трайност и стабилност, практичност и здравина.Този измерител на твърдост, гума служи за измерване на твърдостта на серни гумени и пластмасови изделия уред.Изработен е от сплав, водоустойчив, не ръждясва, е тънка работа, здрав.