Sunber Пиано Кафяв Маркирайте 13x4 Вълна Вода Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Човешки Косъм Перуки за Жени Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки Предва?
  • New

Sunber Пиано Кафяв Маркирайте 13x4 Вълна Вода Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Човешки Косъм Перуки за Жени Синтетични

BGN 113.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Невидимото дантела и избелени възли, естествени и дързостПрозрачна дантела идеално пасва на тона на кожата, да отговарят на всички изисквания на клиента. перуки от човешка коса на дантели 13x4, отпред има голям завързана раздяла, могат да бъдат изпълнени средна / страничната част, могат да бъдат събрани в разгара на опашката и гредата.Регулируем размер на шапки (21,5 инча-22,5 инча) 3 гребени и каишка за ръка, могат да се регулират под каквато и размер на главата.Бесклеевой перука, е подходящ за начинаещи, лесно се побира и може да се поправи.Сигурен и удобен.Еластична мрежа шапчица, по-удобни и дишащи.Предварително выщипанная натурална линия на растеж на косата, детски косата по цялата обиколка. Голям завързана раздяла 13х4 на интервала, може да се направи свободен/странично/средни/ от три части.Невидимото дантела и избелени възли, естествени и дързост.Перука без лепило, лесно се побира.Модерен дизайн цвят на пианото, Ще ви даде усещането за модности, този перука, завързана с една вълнообразна дантела ще ви даде перфектния вид за ежедневието, сватби, срещи, тематични партита, връщане в училище, ще ви направи по-уверени и чаровни. 【Brown Piano 13x4 Water Wave Перука】 Перуки, изработени от човешка коса на дантели с популярната подсветка P430 Ombre кафяв цвят, популярният стил за коса на водна вълна, мокри и вълнообразни, може много добре да запази стил, перуки, изработени от човешка коса на дантели, без падане, без entanglements. 【Перуки, изработени от човешка коса】 100% Необработен бразилски естествени човешки косми, без химикали и много полезни.Всички косми са отрязани от един донор, напълно съобразени с кутикуле, копринена и мека. 【Бесклеевой перука 180% плътност】 перуки, изработени от човешка коса на дантели 13x4, предварително выщипанные с детски коса за черни жени, много естествена линия на растеж на косъма.