FHATSJ Дълга Кестенява Дълга Естествени Директни Многопластова изкуствена Коса, За Жени, Тъмно-Червен, Кафяв Реалистичен Перука 26 Инча (Дълъг Златен мед)
  • New

FHATSJ Дълга Кестенява Дълга Естествени Директни Многопластова изкуствена Коса, За Жени, Тъмно-Червен, Кафяв Реалистичен

BGN 13.03

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Избор на материал : 100% висококачествен косата си за перука, термоустойчиви синтетични влакна, които придават нов облик, естествена и мека, а също и като истински човешки косъм Без лепило, а можете да използвате и маша за създаване на повече стилове.Усещането:Меки и свободни каскадни естествени къдрици позволяват да излъчват естествен чар и естествена бретон може да е скриване на линията на растежа на косата.Шапчица и размер : Нашата шапка за перука е около 22-24 инча.Меки въжета са регламентирани в продължение на 1-2 инча в посока за постигане на по-удобна и надеждна за кацане.Шапка за перука от мека и дишаща, подходящ за всеки повод и сезон.Използването и цвят : Това е топъл цвят, но също така и по-непринудена.Можете да го носите при всякакви случаи, като официални, всекидневни, развлекателни и т., А също така и при фотографията в ежедневния живот.Това може да подчертае вашата красота.Полезни съвети : цветовете могат да се различават малко от осветление и настройки на компютъра.Моля, не се колебайте да ни имейл, ако имате някакви въпроси или проблеми, преди или след продажбата.Ние сме винаги тук, за вас.!Ако имате някакви въпроси, добре дошли в cons.Спецификация на перука : Материал на перука : изкуствена коса, Дължина : 54 см (20 ") размери на шапки : 55 см-56 см. (22 ") е подходящ за повечето женски размери на главата Тегло : 210 g Стил : среден права Коса : топлоустойчива косата на Помещение включва : 1 х перука Като носи перука? 1. Извадете перука от опаковки, леко се разклаща, за да му се даде форма по подразбиране е 2. Плътно увийте косата си в шапка за перука, която приготвят за вас 3. Когато нямаш шапка-перука на главата си, моля, преминете всички направления на собствената си коса, които се намират отстрани, отзад и отпред на главата, за да се създаде гладка повърхност 4. Внимателно срешете перуката и натисни регулируеми бретельки в зависимост от големината на главата 5. Хванете горната и долната част на перуката и ги извадете с предната част на главата, след това внимателно дръпнете назад, регулиране на перуката, така че да се затвори шапка и е седнал на главата, Като се перат на перука? 1.