Инструмент за рязане на кожа на колана Кожена Дървена Ивица Колани със Собствените си Ръце Ръчно режещи инструменти Инструменти Craftool Регулируема Инструмент за ря?
  • New

Инструмент за рязане на кожа на колана Кожена Дървена Ивица Колани със Собствените си Ръце Ръчно режещи инструменти Инструменти

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ На този инструмент е лесен за използванеТова ще бъде отличен помощник, когато ще се правят изделия от кожа със собствените си ръце. ★ Нож за дървени колан е оборудван с регулируема лента, която помага да изрежете дебелина за всички видове кожени ремъци. ★ Благодарение на това, че нож за рязане на кожа, изработена от дърво, което е здрав, той има определено тегло, но е полезна, ви позволява да режат кожата на тегло. ★ Напречната греда, посочен в инчове и сантиметри за удобство на рязане на лентите.Каишка с регулируема дебелина дава възможност за регулиране на дебелината на рязане. ★ Нож за кожата е подходящ за ленти и ленти, можете да направите кожевенное плавателни съдове със собствените си ръце, тези ножове е лесно да се замени за почистване, за всички видове за рязане на ленти. ★ На този инструмент е лесен за използване.Това ще бъде отличен помощник, когато ще се правят изделия от кожа със собствените си ръце. ★ Нож за дървени колан е оборудван с регулируема лента, която помага да изрежете дебелина за всички видове кожени ремъци. ★ Благодарение на това, че нож за рязане на кожа, изработена от дърво, което е здрав, той има определено тегло, но е полезна, ви позволява да режат кожата на тегло. ★ Напречната греда, посочен в инчове и сантиметри за удобство на рязане на лентите.Каишка с регулируема дебелина дава възможност за регулиране на дебелината на рязане. ★ Нож за кожата е подходящ за ленти и ленти, можете да направите кожевенное плавателни съдове със собствените си ръце, тези ножове е лесно да се замени за почистване, за всички видове за рязане на ленти.Технически характеристики : Материал : Дърво (бук) с Размери : Както е показано Цвят : както е показано Характеристики : ◆ Две презрамки пазят, са идеални за всички видове за рязане на кожа на колана. ◆ Нож за рязане на кожа, изработена от дърво бук, бережный и издръжлив на употреба.