Пълен комплект покривала за автомобилни седалки, Кожени калъфи на 5 седалки за автомобили, Универсални Автомобилни покривала за повечето превозни средства, като н?
  • New

Пълен комплект покривала за автомобилни седалки, Кожени калъфи на 5 седалки за автомобили, Универсални Автомобилни покривала

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Универсална съвместимост】 Пълен комплект калъфи за автомобилни седалки Super PDR е специално разработен и е съвместимо с 95% превозни средства, включително седан, suv, комби и т Той също така е подходящ за повечето марки като honda, хюндай, шевролет, Toyota, ford, kia и така нататък. 【Избор на качество на】 Кожени калъфи за седалки осигуряват отлична устойчивост и качество, като осигурява по-добър потребителски опит.Те също са дишащи, водоустойчиви, а също така са устойчиви на износване и надраскване. 【Лесна инсталация】 Инсталацията е много проста и отнема около 20 минути, без нужда от допълнителни инструменти, ние предлагаме ръководство на потребителя и обучаващи видео клипове, които ускоряват процеса и не изискват никакви специални усилия. 【Стилен дизайн】 Дизайн покривала за автомобилни седалки Super PDR е подходящ за вашите коли, различни модели и цветове са на разположение за различни автомобили, придайте на вашите автомобили усещане за класика по-достъпна цена. 【Уникален материал】 Седалките, които са изработени от кожа с дебелина 0,9 мм, дебела, но мека.Висококачествена кожа е устойчива на надраскване.Пятислойный композитен материал rebound осигурява мекота на допир и опазването на околната среда. 【Универсална съвместимост】 Пълен комплект калъфи за автомобилни седалки Super PDR е специално разработен и е съвместимо с 95% превозни средства, включително седан, suv, комби и т. Той също така е подходящ за повечето марки като honda, хюндай, шевролет, Toyota, ford, kia и така нататък. 【Избор на качество на】 Кожени калъфи за седалки осигуряват отлична устойчивост и качество, като осигурява по-добър потребителски опит.Те също са дишащи, водоустойчиви, а също така са устойчиви на износване и надраскване. 【Лесна инсталация】 Инсталацията е много проста и отнема около 20 минути, без нужда от допълнителни инструменти, ние предлагаме ръководство на потребителя и обучаващи видео клипове, които ускоряват процеса и не изискват никакви специални усилия.