VALICLUD 1 Комплект Наплечная Чанта за майка си, Пътна Чанта-Органайзер, Чанти за Пътуване, Чанти за бебешки Пелени, Контейнер за бебешко Шише, Чанта за Майките, Чанта-То?
  • New

VALICLUD 1 Комплект Наплечная Чанта за майка си, Пътна Чанта-Органайзер, Чанти за Пътуване, Чанти за бебешки Пелени, Контейнер

BGN 11.97

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЧАНТА за ПАМПЕРСИ - добър помощник за мама, когато излизате от дома си, няма да се тревожи твърде много за детски принадлежностяхДЕТСКА ЧАНТА-МЕСИНДЖЪР - Спестете време и усилия за намирането на памперси, лесно да намерите своите неща.ЧАНТИ за майки - достатъчно вместительные, за да побере най-важното за бебето. ЧАНТА за бебешки памперси - голям и практичен, в нея могат да се съхраняват разнообразни детски стоки.КОНТЕЙНЕР за ПАМПЕРСИ - е Изработен от висококачествен материал, безопасно е и е здрава.ЧАНТА за ПАМПЕРСИ - добър помощник за мама, когато излизате от дома си, няма да се тревожи твърде много за детски принадлежностях.ДЕТСКА ЧАНТА-МЕСИНДЖЪР - Спестете време и усилия за намирането на памперси, лесно да намерите своите неща.ЧАНТИ за майки - достатъчно вместительные, за да побере най-важното за бебето. ЧАНТА за бебешки памперси - голям и практичен, в нея могат да се съхраняват разнообразни детски стоки.КОНТЕЙНЕР за ПАМПЕРСИ - е Изработен от висококачествен материал, безопасно е и е здрава.Пратката включва 1 х чанта 1 х чанта за биберони 1 х каишка Характеристики -Размер : 54,00 X45,00 X15,00 см 21,22 X17,68 X5 пътна чанта за памперси. -Материал : чанта за бебешки неща от полиестер -Цвят : тъмно сива чанта за съхранение на пелените - Правилно организиране и съхранява неща на детето си, дръжте ги в чисти и спретнати. Чанта органайзер за детска количка. - Поставете предмети там, където трябва да бъде, за да лесно да се сдобият с това, което вие искате, когато се впускат в переносную чанта за майките. - Може да виси на китката и рамото за лесно използване чанти-раница за памперси. - Разумно проектиран от място за съхранение ще ви донесе много удобства в детска чанта-мессенджере. - Спестете време и усилия за намиране на памперси, лесно да намерите контейнер за памперси за вашите неща.