Ние обичаме Четката с драсканици за малки кучета - Шапките с драсканици за грижа за коса домашни любимци Малък Пискюл за кучета - Пискюл за кученца за малки кучета - ?
  • New

Ние обичаме Четката с драсканици за малки кучета - Шапките с драсканици за грижа за коса домашни любимци Малък Пискюл за

BGN 16.43

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ ЕЛИМИНИРАТ ОБЪРКВАНЕТО, ВЪЗЛИ и КИЛИМИ - нашата малка куче четка за дълги коси кучета бързо отстранява мръсни козината на кученцето да усеща себе си по най-добрия начинЧетка за зъби за кучета Goldendoodle friends е най-подходящ като кучешки четки за спутанной козина и кучешки четки за загуба. ✅ ПРОФЕСИОНАЛНИ, КАЧЕСТВЕНИ ГРИЖИ за КУЧЕТАТА - Четка, която надхвърля традиционната малка дождевальную четка за кучета ни поръсваха четка за Голдендудлов предназначени за лесно вържете гъста и дълга козина.Ергономична дръжка нашата дождевальной четки за малки кучета ви позволява да я използвате за почистване на домашни любимци, която лесно се нанася на ръката и китката. ✅ ДИЗАЙН, нежен почерк - като четката за кученца за малки кучета или голяма четка за по-големи кучета, ние разработихме нашата дождевальную четката с дълга четка за кучета, тя да се хареса на всеки каракулям.Използвайте като четката за пудел за прически на кучета, четката за златен пудел за кучета с ликвидация на косата, четката за лабрадудля или някоя друга четка за кучешки драскулки в живота си!. ✅ ПО-ДЪЛГИ и МЕКИ пина - Всеки един от нашите дълги зъби-дождевиков за кучета с мека барабани с дължина около 1 инч всеки за по-дълбок и мек вържете.За да защитите вашите драскат, ние согнули и разположени под ъгъл (около 45 градуса) за всяка игла, за да не царапала кожата на кучето, когато ще вържете я от главата до опашката. ✅ Ние обичаме Doodles ОБЕЩАНИЕ - В We Love Doodles ние подкрепяме нашите продукти предлагаме и пълна гаранция за връщане на парите, ако имате някакви проблеми.Свържете се с нас чрез система за обмен на съобщения, и ние ще бъдем щастливи да ви помогнем. 100% щастливи собственици на doodle - това е нещо, към което ние се стремим!.