Buioata Подаръци за Деня на Майката за мама лека нощ - Акрилни лека нощ Подаръци за майка и Мащеха с Гравирани Топли думи, най-Добрите Подаръци за майки на Ден, Свети Вал?
  • New

Buioata Подаръци за Деня на Майката за мама лека нощ - Акрилни лека нощ Подаръци за майка и Мащеха с Гравирани Топли думи,

BGN 4.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гравирани докосва пословициТя е един нов свят за теб и твоето семейство.Насладете се на щастливи часове с майка си, когато са включени подаръци от night light.Радвайте се на мека и приятна светлина, согрей сърцето си, согрей сърцето си. "Скъпа мамо, искаш да кажеш за мен на целия свят, и с всеки изминал минаваща година аз те обичам още повече, и аз съм благодарен за теб всеки ден".Дори ако те не са там, но мога да кажа, колко много те обичам и ценишь майка си.Подарък за деня на майката.Подарък за рожден ден,.подарък за Коледа.Подарък за деня на благодарността и т. За мама, закон, мащехата и бабата.Материал на продукта : Акрилна лампа. По-светъл цвят : топло бяло led светлина.Дължина на кабела : 12 инча.Buioata - това е марка, която е специализирана в иновативни сувенирни стоки и е трудно да заработанную репутация в областта на подаръци в продължение на почти 10 години.Ние винаги се стремим да подобрим, чрез предоставяне на най-добрите продукти и услуги, които могат да помогнат на вас и на вашите семейства и приятели да бъдат доволни. [Подарък за Деня на майката за майките] - "Скъпа мамо, искаш да кажеш за мен на целия свят, и с всяка следваща година ТЕ ОБИЧАМ още повече, и аз съм благодарен на теб всеки ден" - на нашите подаръци night light за мама гравирано твърдение, което ще ви помогне да изразите своята любов и благодарност към своята майка.Въпреки че не може да бъде с нея заради следването си в колеж или работа в друг град, тя винаги може да почувства вашата любов. [Подаръци за Деня на майката от дъщеря ми / сина] - "Слънце ярко, но далеч не е като майчината любов към мен". Този нощна светлина може да светне за нея всяка тъмна нощ, стопли сърцето й, когато светне топла светлина.Идеален подарък за рожден Ден на майка ти, Коледа, Ден на майката или на ежедневното поздравления.