Cabilock 4 бр. Кутия за Памучни Тампони, Контейнер За Грим, Памук Кръгла Притежателя, Органайзер За Съхранение на Ноктите, Кутия, Смола, Туба За Баня, Аптечные Банки За Ба?
  • New

Cabilock 4 бр. Кутия за Памучни Тампони, Контейнер За Грим, Памук Кръгла Притежателя, Органайзер За Съхранение на Ноктите,

BGN 14.69

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

смолаКонтейнер за съхранение на памук дискове : ? идеален за съхранение на аксесоари за нокти, четка за нокти и машинки за подстригване, удобно се организират различни неща.Контейнер за козметични тампони : ? Изработена от приятен материал и е безопасна за употреба.Той може добре подредени вашия нийл-арт, премахване на памучни дискове.Титуляр : Надежден, без мирис, устойчиви на протриване, здрави, които могат да издържат на продължителна употреба.Калъф за съхранение на тампони : Той може да си чистя памук та за нокти-арт, режийни ноктите и да запазите вашите скъпи украшения.Държач за отстраняване на грим : Изработен е от висококачествени и трайни смола материал, е здрава за по-дълга употреба.Осъществяване списък 4 x кутия за памучни дискове Особености -Материал : Диспенсер за притежателя от смола -Благодарение на фината работа и высококачественному материал, това може да бъде време на кутия за съхранение на клечки за зъби. - Елегантен цветен дизайн и цялостна изработка на изпълнение е много лесен, но практичен дизайн. - Изработен от висококачествени и трайни смола материал, трайни за продължителна употреба. -Подходящ за съхранение на малки предмети, като аксесоари за diy, аксесоари за бижута, резервни части и т.; Опаковка памучни тампони. - Може да се използва за съхранение на памучни тампони, козметика, малки аксесоари и така нататък в контейнер за съхранение.Информация за стоки, Тоалетка с огледало за баня, Това е кутия за съхранение на памук пръчки и парчета. кръгла поставка Елегантен цветен дизайн и цялостна изработка е подходяща за всеки стил на домашен интериор. държач за памучни пръчки Поставете в него пуховку, почистване на ухото или на други малки неща и поддържайте чистотата и реда в таблицата.