2 БР. Поставка за чаши за течен почистващ препарат Dulinkas, Тава За събиране на капки, Средство за омекотяване на тъкани, Тава за Сапун, Тава за Чаши, поставка за Чаши за ?
  • New

2 БР. Поставка за чаши за течен почистващ препарат Dulinkas, Тава За събиране на капки, Средство за омекотяване на тъкани,

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Това продуктът е произведен от висококачествени материалиСиликоновата уплътнение синьо и подвижна.Разработен със странично затягивающим винт.Уверете се, че чучура бутилки за дрехи здраво закрепени.Подходящи за най-нисък разход на гориво бутилки.Почистете и обелете половин пране, пералнята, сушилнята и вентилационни отвори за сушилок. 1️⃣ ЧУДЕСЕН КАПЛЕУЛОВИТЕЛЬ?Всяка пролята течност създава бъркотия във вашата пералня.Целта на този каплеуловителя за прах за пране - за предотвратяване попадането на пода.Освен това, той служи като място за съхранение на чашата с препарат, когато не им се радват, освобождавайки ръката си, за да използвате.Изтичане на препарат вече не предизвиква безпокойство.С помощта на това оборудване е лесно да се поддържа безупречно чиста пералня. 2️⃣здрав И ИЗДРЪЖЛИВ?поставка за Чаши за капки препарат е изработена от висококачествени материали, което го прави издръжлив и здрав.От дясната страна На притежателя също има винт, който помага на ринга затегнете чучур бутилки и предпазва тава от падане. 3️⃣ ЛЕКОТАТА на монтажа? не са необходими Инструменти.Държач за препарат трябва да носят на върха на носа флакон с препарат за почистване.Затегнете винта, за да се задържи на притежателя на място. 4️⃣ ПОЧИСТВАНЕ е ПРОСТА? Просто махнете отметката от сини силиконови уплътнения и внимателно ги изплакнете под течаща вода.За многократна употреба и е подходящ за течен почистващ препарат и смягчителя. 5️⃣ ПАКЕТ, ВКЛЮЧВАЩ?В комплекта са включени две поставки за чаши след с винтове и синя силиконова възглавница, която може да се сваля.Steins не е предвидено.Той е подходящ за най-малките носове стомахът му се контейнер за течни почистващи препарати и смягчителей тъкани и регулира в диапазон от 1,6 до 1,7 инча. 6️⃣ УСЛУГА с ВИСОКО КАЧЕСТВО?На нашия тава за събиране на капки предоставя гаранция за срок от една година.