Твърд диск Qinlorgo M. 2, твърд диск Nvme PCIE Подобряване на ефективността на работа, скорост на четене на 3500 Mbps за преносими компютри (120 GB)
  • New

Твърд диск Qinlorgo M. 2, твърд диск Nvme PCIE Подобряване на ефективността на работа, скорост на четене на 3500 Mbps за

BGN 21.65

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Интерфейси : Интерфейс NVMe M 2 PCIe Gen3 x4, стандарт NVMe 1.4, обратна съвместимост, се инсталира директно на дънни платки с прорези m.2, използва PCIe 4.0 x4 за оптимална производителност.Отвеждане на топлината от : Графеновая медни фолио за ефективно разсейване на топлината, с висока скорост, висока производителност и ниска консумация на енергия за задоволяване на различните нужди на геймърите, както и с малък размер, за да осигури по-голяма гъвкавост.Висока скорост : скорост на четене до 3500 Mbps и скорост на запис до 2800 Mbps, повишаване на производителността и отзивчивостта на устройства от висок клас.Повишена ефективност на работа : частици флаш памет, 3 D TLC NAND осигуряват безпрепятствена скорост, надеждно съхранение на данни и повишаване на ефективността на работа на високо-производителни устройства.Стабилна работа : Твърди се извършва на принципа "всичко в едно" без движещи се части, което значително намалява опасността от повреда, е устойчивост на удари и вибрации, както и ниска консумация на енергия за продължителна работа. Интерфейси : интерфейс NVMe M. 2 PCIe Gen3 x4, стандарт NVMe 1.4, обратна съвместимост, се инсталира директно на дънни платки с прорези m.2, използва PCIe 4.0 x4 за оптимална производителност. Висока скорост : скорост на четене до 3500 Mbps и скорост на запис до 2800 Mbps, повишаване на производителността и отзивчивостта на устройства от висок клас. Повишена ефективност на работа : частици флаш памет, 3 D TLC NAND осигуряват безпрепятствена скорост, надеждно съхранение на данни и повишаване на ефективността на работа на високо-производителни устройства. Разсейването на топлина : графеновая медни фолио за ефективно разсейване на топлината, с висока скорост, висока производителност и ниска консумация на енергия за задоволяване на различните нужди на геймърите, както и с малък размер, за да осигури по-голяма гъвкавост.