Ръкохватка за повдигане на тежести, Регулиране на еластичността, Кука и контур, Пълна Защита, Маски за подкрепа на китките, Повишено Триене за Бодибилдинг (Черен)
  • New

Ръкохватка за повдигане на тежести, Регулиране на еластичността, Кука и контур, Пълна Защита, Маски за подкрепа на китките,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пълна защита на дланите голяма площ : Тази тампон за подкрепа на дланите от изкуствена телешка кожа осигурява пълна защита на дланитеТова увеличава триенето, то не е лесно да се промъкнат и да падне при идиот.Подобрете сила : Ако имате слаба ръка, това е най-подходящото украшение за вас, то ще подобри не само сила на захващане, но и общата сила на тялото.Приложение : Този бандаж за подкрепа на дланите, предназначени за симулатори, спортни занимания на открито и е идеален за всички видове упражнения и спортове, като отжимание маса, гимнастика, фитнес, вдигане на тежести, бодибилдинг и т. Регулиране на еластичността на : Бандаж за подкрепа на дланите оборудван стоманена катарама с куки куки и примки, която дава възможност за регулиране на напрежението, по желание.Висококачествен материал : Изработени от висококачествена изкуствена телешка кожа, гимнастически протектори за ръцете трайни, надеждни, практични и имат дълъг живот. Пълна защита на дланите голяма площ : Тази тампон за подкрепа на дланите от изкуствена телешка кожа осигурява пълна защита на дланите.Това увеличава триенето, то не е лесно да се промъкнат и да падне при идиот. Подобрете сила : Ако имате слаба ръка, това е най-подходящото украшение за вас и ще подобри не само силата на заснемане, но и общата сила на тялото. Приложение : Този бандаж за подкрепа на дланите, предназначени за симулатори, спортни занимания на открито и е идеален за всички видове упражнения и спортове, като pressers, гимнастика, фитнес, вдигане на тежести, бодибилдинг и т. Регулиране на еластичността на : Бандаж за подкрепа на дланите оборудван стоманена катарама с куки куки и примки, която дава възможност за регулиране на напрежението, по желание. Висококачествен материал : Изработени от висококачествена изкуствена телешка кожа, гимнастически накладки за дланите са трайни, надеждни, практични и имат дълъг живот.

Item Type:
Palm Support Brace
Material:
Imitation cowhide, SBR, Steel Buckle, Webbing
Gross Weight:
190g / 6.7oz
Scenario:
Hard Pull, Pull Ups, Rowing
Features:
Non Slip, Wear Resistant, Strengthen Grip, Fight Calluses
Application:
Fitness Equipment, Outdoor Sports, etc.
Package List:
2 x Palm Protector :