Бамбук зарядно устройство Многофункционална Стойка с 5 Порта за Зареждане на Телефони, Таблети Часа Електроника (Черна)
  • New

Бамбук зарядно устройство Многофункционална Стойка с 5 Порта за Зареждане на Телефони, Таблети Часа Електроника

BGN 16.13

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Натуральность и опазване на околната среда : През зареждащата станция се използва от естествено дърво, бамбук, тя няма мирис и няма да навреди на дома и семейството сиПредохраняйте всички от прегряване.Съвместимост : зарядно устройство, има няколко карета и идва с държач за часа, за съвместимост с електронни устройства, като мобилни телефони, таблети, електронни устройства за четене, часовници и много други.Зареждайте няколко устройства едновременно.Магнитен дизайн, спестяване на пространство : зарядно устройство, има магнитен дизайн, който лесно се обработва и става.Тук има достатъчно място за зарядното устройство и организация зарядно кабел, за да се избегне бъркотията на масата и да се спести място.Перфектна украса : Проста и естествена зарядно устройство от бамбуково дърво, подходяща за вашия дом, офис, хотел или къмпинг.Противоскользящее дъното, 5 портове : зарядно устройство, има мини подложки на дъното, за да се движат и да се избегне подхлъзване по време на употреба.Зарядно устройство с 5 порта зарежда няколко устройства и съвместима с широк набор от електронни устройства.Натуральность и опазване на околната среда : През зареждащата станция се използва от естествено дърво, бамбук, тя няма мирис и няма да навреди на дома и семейството си.Предохраняйте всички от прегряване.Съвместимост : зарядно устройство, има няколко карета и идва с държач за часа, за съвместимост с електронни устройства, като мобилни телефони, таблети, електронни устройства за четене, часовници и много други.Зареждайте няколко устройства едновременно.Магнитен дизайн, спестяване на пространство : зарядно устройство, има магнитен дизайн, който лесно се обработва и става.Тук има достатъчно място за зарядното устройство и организация зарядно кабел, за да се избегне бъркотията на масата и да се спести място.Перфектна украса : Проста и естествена зарядно устройство от бамбуково дърво, подходяща за вашия дом, офис, хотел или къмпинг.Противоскользящее дъното, 5 портове : зарядно устройство, има мини подложки на дъното, за да се движат и да се избегне подхлъзване по време на употреба.Зарядно устройство с 5 порта зарежда няколко устройства и съвместима с широк набор от електронни устройства.Параметри : Тип на продукта : зарядно устройство, Материал : Бамбук, Размери : прибл.

Item Type:
Charging Station
Material:
Bamboo 
Size:
Approx. 11.3x13x17cm / 4.4x5.1x6.7in
Usage:
Storage and Organization Bracket
Package List:
1 x Charging Station :
2 x Accessories :
Note:
Please allow some error in manual measurement. :
Feature:
1. Natural and Eco Friendly:
The charging station uses natural bamboo wood, it has no odor, and it will not cause harm to your house and family. Prevent everything from overheating.
2. Compatible:
The charging station has multiple slots and comes with watch holder for compatibility with electronic devices such as mobile phones, tablets, electronic reading, watches, and more. Charge multiple devices at the same time.
3. Magnetic Design, Save Space:
The charging station adopts magnetic design, which is easy to disassemble and assemble. There is enough space for the charger and organizing the charging cable to avoid clutter at the table and save space.
4. Perfect Decoration:
Simple and natural bamboo wood decoration charging station, suitable for your home, office, dormitory or campsite.
5. Anti Slip Bottom, 5 Ports:
The charging station has anti slip mats on the bottom to avoid moving and slipping during use. The 5 port charging station charges multiple devices and is compatible with a wide range of electronic devices.