GDDJONG за Samsung Galaxy S21 FE 5G Калъф с вградена стойка на Военен клас, Сверхпрочный, който предпазва от надраскване Здрав Защитен калъф с поставка за Samsung S21 FE 5G 6,4 инча (2022) (си?
  • New

GDDJONG за Samsung Galaxy S21 FE 5G Калъф с вградена стойка на Военен клас, Сверхпрочный, който предпазва от надраскване

BGN 7.24

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Съвместимост с】 : е Предназначена само за Samsung Galaxy S21 FE 5 G 6,4 инча 5 G (издаден през 2022 г), не за Samsung Galaxy S20 FE 5 G.Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите. 【Конструкция въртяща се поставка на 360 ° 】 : Вградена поставка е много стабилна и лесно няма да падне.Пръстен може да се върти на 360 градуса и се регулира, под всякакъв ъгъл, което освобождава ръцете ви при гледане на видео или четене на електронни книги.Скрит ютия в пръстен, може да се използва с магнитен автомобилен притежател на (не са включени в комплекта).Магнит и може да бъде носен в навигационния за употреба, когато сте зад волана.За да ви осигури по-безопасно и удобно пътуване. 【Точен силует】 : Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички пристанища, колонки, камера, бутони и други функции.Плътно в близост калъф е облегает Samsung Galaxy S21 FE 5 G. 【Защита на военно-клас】 : Този защитен калъф за вашия телефон Galaxy S21 FE 5 G военен клас, изработени от твърда PC + меки TPU, двухслойного своята практика, която се отличава с висока якост и осигурява двойна защита, по-ефективно предпазва вашият телефон от надраскване, удари и случайно падане.Това е добър избор за спорт и активна почивка. 【Защита на екрана и камера】 : повдигнати рамка на 1,5 мм и край на отвора на камерата подобряват защита както на екрана, така и на камерата.Здрав калъф galaxy S21 FE 5 G максимално предпазва екрана на вашия телефон от надраскване и нередности.Поставка за крака.Поставка за крака.