Hemoton 1 Двойка Накладки на китката Шейпър Ръце Ръкав, Ръкави За Отслабване Обикновени Ръкави Ръкави За ръце, Оформяйки Гривни Тънък Ръкав За ръце Калъф За ръце Черно ?
  • New

Hemoton 1 Двойка Накладки на китката Шейпър Ръце Ръкав, Ръкави За Отслабване Обикновени Ръкави Ръкави За ръце, Оформяйки

BGN 3.97

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ШЕЙПЪР РЪКАВИ за РЪЦЕ - ПОДОБРЯВА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО НА РЪЦЕТЕ - Помага за подобряване на кръвообращението на ръцете по време на тренировка или движение, за да горят калорииТАМПОН на КИТКАТА : Изработена От еластичен материал.ШЕЙПЪР на РЪЦЕ е СИЛАТА НА ИЗДРЪЖЛИВОСТ - Масажен ефект Спомага за намаляване на мускулни болки и Намалява умората, като придава допълнителна сила.РЪКАВ ЗА РЪЦЕ - КОМПРЕССИОННЫЙ ШЕЙПЪР за РЪЦЕ - Подобрява външния вид на горната част на ръцете, тъй като помага за тонизиране и да даде форма на вашите обвисшим и покачивающимся ръцете.РЪКАВИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ РЪКА - ТРЕНИРОВКА - Носете ги В залата По време на тренировка Или за разходка в парка.ШЕЙПЪР РЪКАВИ за РЪЦЕ - ПОДОБРЯВА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО НА РЪЦЕТЕ - Помага за подобряване на кръвообращението на ръцете по време на тренировка или движение, за да горят калории.ТАМПОН на КИТКАТА : Изработена От еластичен материал.ШЕЙПЪР на РЪЦЕ е СИЛАТА НА ИЗДРЪЖЛИВОСТ - Масажен ефект Спомага за намаляване на мускулни болки и Намалява умората, като придава допълнителна сила.РЪКАВ ЗА РЪЦЕ - КОМПРЕССИОННЫЙ ШЕЙПЪР за РЪЦЕ - Подобрява външния вид на горната част на ръцете, тъй като помага за тонизиране и да даде форма на вашите обвисшим и покачивающимся ръцете.РЪКАВИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ РЪКА - ТРЕНИРОВКА - Носете ги В залата По време на тренировка Или за разходка в парка.Осъществяване на списък 1 х двойка еластични компрессионных ръкави за отслабване, улучшающих форма ръкави, защитен ръкав от горната част на ръцете, формиращ ръкав за фитнес (черен) Функции - : Изработен е от еластичен материал, компресия ръкави за отслабване. - Цвят : Черен ръкав на ръка. - Размер : Около 19,5x7,8x0,6 см, за оформяне на ръцете. - Материал : Акрилни влакна. - ТРЕНИРОВКА - Носете го В залата По време на тренировка Или по време на разходка в салона Park arm sleeve shaper. - КОМПРЕССИОННЫЙ шейпър за РЪЦЕ - Подобри външния вид на горната част на ръката, тъй като това помага за тонизиране и да даде форма на вашите обвисшим и покачивающимся ръце, плътно прилепнали ръкави.