BESTonZON 1 бр. Рафтове за Злодеи, Бяла Поставка, Рафтове за съхранение на Мивки, Стойки За Картини, Рафтове за съхранение на Баня, Монтиране на Стена За съхранение, Дърве?
  • New

BESTonZON 1 бр. Рафтове за Злодеи, Бяла Поставка, Рафтове за съхранение на Мивки, Стойки За Картини, Рафтове за съхранение

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗАКАЧАЛКА за хавлии в банята - Изработен от висококачествен материал, можете да използвате този рафтове за съхранениеОРГАНАЙЗЕР за ШКАФОВЕ под МИВКАТА - се отличава с висока носеща способност и е подходящ за съхранение на вещи в хотели, кухни и други места.РАФТОВЕ от СЕЛСКИ ДЪРВО - Не натрупват вода, трайни и този багажник има дълъг срок на служба.БЕЛИ ПЛАВАЩИ РАФТОВЕ - обикновен външен вид и луксозна изработка изработка го правят още по-уникален.ДЕКОРАТИВНИ ОКАЧЕНИ РАФТОВЕ - Инсталация без пирони, подвесное съхранение на стената, не вреди на стената, не заема място.ЗАКАЧАЛКА за хавлии в банята - Изработен от висококачествен материал, можете да използвате този рафтове за съхранение.ОРГАНАЙЗЕР за ШКАФОВЕ под МИВКАТА - се отличава с висока носеща способност и е подходящ за съхранение на вещи в хотели, кухни и други места.РАФТОВЕ от СЕЛСКИ ДЪРВО - Не натрупват вода, трайни и този багажник има дълъг срок на служба.БЕЛИ ПЛАВАЩИ РАФТОВЕ - обикновен външен вид и луксозна изработка изработка го правят още по-уникален.ДЕКОРАТИВНИ ОКАЧЕНИ РАФТОВЕ - Инсталация без пирони, подвесное съхранение на стената, не вреди на стената, не заема място.Пратката включва 1 х рафтове за съхранение Характеристики -Цвят : бял Аксесоар за банята -Материал : PP рафтове за съхранение в банята -Размер : 33,00 X14,50 X13,50 см./12,97 X5,70 X5 рафтове за съхранение, монтирани на стената. -Инсталация без пирони, стенно подвесное съхранение, не вреди на стената, не заема място в село стенни рафта. -Висока носеща способност и защита от вода, подходящ за стенни плаващи рафтове в кухнята, така и за баня. -Изработен от висококачествени материали, траен и здрав, поддържа продължително използване на битови притежателя за съхранение. -Лесен и модерен дизайн, също така може да направите вашата баня по-персонализирани дървени стенни рафтове.