TOYANDONA Сгъваема Кошница Сгъваема Кошница за дрехи, Сгъваема Кошница за съхранение на Водорасли Оплетка Тенджери Сватбена Кошница За Цветя Кошница за корема От Водо?
  • New

TOYANDONA Сгъваема Кошница Сгъваема Кошница за дрехи, Сгъваема Кошница за съхранение на Водорасли Оплетка Тенджери Сватбена

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СламаПЛЕТЕНИ КОШНИЦИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - елегантен дизайн ви позволява да ги поставите в хола и спалнята. кошницата за растения от морска трева.САКСИЯ с МОРСКА ТРЕВА - Цвят пакет натурален жълт.Ако можете да получите по-екологично чист, кошница за пазаруване, това е така, защото ние използваме нови морски водорасли.Но тя ще бъде бавно, пожълтяват, особено за известно време на слънце.КОШНИЦА от РАКИТА - богат на функции сламена кошница модна и декоративни. кошницата за растения от морска трева.ГОЛЯМА КОШНИЦА за КОРЕМА от МОРСКА ТРЕВА - Ракита кошница за цветя, Изработени от здрав материал, лесно я нарани.КОШНИЦА ЗА ДРЕХИ - Кошница за плантатор от морски водорасли Стилни кошници за саксии за стайни и външни растения, капачки за саксиите и за украса на стаята.Списък на пакетите 1 x Кошница за съхранение Характеристики - Цвят : както е показано на фигура, кошница за растенията от морска трева. - Размер : Около 28x32x32 см Плетени кошници от ресни. - Материал : Голяма сламена кошница за дрехи. - Мултифункционална сламена кошница - това е модерен и декоративни цветя кошница. - Недейте играчки, книги и дрехи в тази декоративна кошница за съхранение на бельо. Кошница за съхранение на бельо. - Перфектния органайзер за игрални зали, като ви позволява да съхранявате играчки, книги, кубчета, плюшени играчки, играчки от няколко части, комплекти влакове или настолни игри в корзинке за корема от морска трева. - Луксозен дизайн позволява тя да бъде в хола и спалнята, в ратанова кошница за растенията. - Тази стилна голяма кошница за съхранение е просто необходимо за вашия красив дом!саксии за стайни растенийописание стоки Изплетен кош за съхранение представлява атрактивна и лесно решение за много задачи за съхранение, като например съхранение на дрехи (особено за бельо, поли, тениски, пиджаков, панталони, сини дънки и т.