Диаметър на острието Wokesi 2 мм, OAL 50 мм, Без покритие, 2 канали, Директен, на Ъгъла на заострения 90 градуса, HRC45, Метрични, Твърд Карбид волфрам, Акупресура тренировка с Ц?
  • New

Диаметър на острието Wokesi 2 мм, OAL 50 мм, Без покритие, 2 канали, Директен, на Ъгъла на заострения 90 градуса, HRC45,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Рязане диаметър : 2 мм, диаметър на опашка : 4 мм Обща дължина : 50 mm, ъгъл на заострения 90 градусаMaterial : Tungsten carbide.Дълъг живот на инструмента.Подходящи за обработка на мед, сплави, чугун и стомана по стандарт HRC45 (HRA73).Тренировка с ЦПУ желания диаметър за пробиване, центриране и заваряване се получава една операция.Кръгли хвостовики позволяват да се използва с широка гама от системи за захващане на инструмента. Широко се използва за определяне твърдостта на мед, чугун, алуминиеви джанти, титанова сплав, леярни стомани, легирани стомани, инструментални стомани с висока твърдост HRC45 или по-обработените материали.(неръждаема стомана : не се препоръчва да се използва за обработка на неръждаема стомана, моля, използвайте нож HRC55 с покритие Ti Al N) 2. Инструменти без покритие имат само основна рамка, без допълнителна обработка или покрития и са подходящи за широк спектър от применений3.Уверете се, че обработваемата детайл и машина устойчиви, използвайте висококачествен патронник патронник 4. Моля, регулиране на скоростта, подаването и дълбочината на рязане в съответствие с действителните условия на рязане.