Almencla Многофункционална Кутия За Съхранение, Калъф За Носене, Здрав Запирающийся Органайзер с По Езда за Принадлежности за Първа помощ, Тоалетни Аксесоари за Красо?
  • New

Almencla Многофункционална Кутия За Съхранение, Калъф За Носене, Здрав Запирающийся Органайзер с По Езда за Принадлежности за

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Преносим : С удобна дръжка, лесен и удобен за носене завъртане и заключване за лесно отваряне и затваряне.Материал : Изработен е от висококачествен полипропилен материал, много издръжлив, издръжлив, водоустойчив и прахоустойчив.Широко приложение : Подходящ за дома, колата, училище, фитнес, работа, пътуване, къмпинг и т. е Универсален : Нескользящий дизайн, подходящ за съхранение на средства за първа помощ, предмети на изкуството, бродерия, козметика, канцеларски материали, комплект за шиене, риболовни аксесоари, бижута и предмети от бита и т. 3 ниво : 3 ниво на голямо пространство с приповдигнато горния слой и прозрачен капак ще ви помогне да съхранявате различни теми на всеки ред, ще направят кутия с чист, и вие можете лесно да намерите това, което ви трябва.Описание : - Материал : Изработен е от висококачествен полипропилен материал, много издръжлив, издръжлив, водоустойчив и прахоустойчив. - 3 ниво : 3 ниво на голямо пространство с приповдигнато горния слой и прозрачен капак ще ви помогне да съхранявате различни теми на всеки ред, ще направят кутия с чист, и вие можете лесно да намерите това, което ви трябва. - Универсален : Нескользящий дизайн, подходящ за съхранение на средства за първа помощ, предмети на изкуството, бродерия, козметика, канцеларски материали, комплект за шиене, риболовни аксесоари, бижута и предмети от бита и т. - Портативен : с удобна дръжка, лесен и удобен за носене. завъртане и заключване за лесно отваряне и затваряне. - Широко приложение : Подходящ за дома, колата, училище, фитнес, работа, пътуване, къмпинг и т. Параметри : - Материал : pp Размери : 29,3 см x 24,3 см х 28,6 см/11,54 инча x 9,57 инча x 11,26 инча Опаковката включва : 1 бр. контейнер за съхранение.

- Material:
PP
Size Chart:
29.3cmx24.3cmx28.6cm/11.54inchx9.57inchx11.26inch:
Package Includes:
1 Piece Storage Box Container: