Вентилатор за компютър, Вытирающая прах сгъстен въздух, Пречистване на клавиатурата, Електрическа Вытирающая прах въздух, USB C Акумулаторна Батерия 6000 mah, Мощен Без?
  • New

Вентилатор за компютър, Вытирающая прах сгъстен въздух, Пречистване на клавиатурата, Електрическа Вытирающая прах въздух, USB

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Мощна прахосмукачка】 Вместо пневматични прахосмукачка и оборудван бесщеточным на двигателя с честота на въртене на 38 000 оборота в минута, което осигурява по-тиха работа и по-дълъг живот в сравнение с конкурентитеПрах лесно се изпуска при по-малко потребление на енергия и запазване на висока мощност за по-дълбоко почистване на фин прах компютри, климатици, клавиатури, мека мебел, автомобили, камери, медицинско оборудване и др 【LCD екран и 3 скорости на трансфер】колектор на прах със сгъстен въздух е оборудван с led екран, на който винаги се появява мощност и състоянието на съоръженията.Той показва на останалата мощност и 3 скорости на трансфер.Продължително натискане на бутона за захранване позволява включване и изключване на въздушната парцал, кратко натискане на бутон ви позволява да регулирате скоростта на трансфер.Когато на LCD дисплея светва червен индикатор, това означава, че батерията е изтощена и трябва да се зарежда. 【Голяма батерия и бързо зареждане на】 Вградена литиево-йонна акумулаторна батерия Air duster с капацитет 6000 mah, осигурява пълно зареждане е около 3 часа, която може да се използва в продължение на 30-60 минути.с зарядно кабел USB-C, така че можете да зареждате air duster чрез адаптер, зарядно устройство, захранване, компютъра и т. чрез USB кабел, навсякъде. аксесоари за широка употреба 】 Безжична въздушна парцал лесно да носите със себе си, когато излизаш на улицата, лесно за хващане и носене.В комплекта са включени 9 суперкомплектных аксесоари, в това число 5 различни сменяеми дюзи, 2 четки, 1 калъф за съхранение, 1 USB кабел C. идеални за дълбоко почистване на дома, на офиса, на салони на автомобили, прозорци, козината на домашни любимци, играчки и друго електронно оборудване и т. В комплекта са включени 2 дюзи за надувания пръстени за плуване и надуваеми легла. 【Опазване на околната среда и спестяване на пари】Електрическа въздушна пылеуловительница - това е алтернатива на баллончику със сгъстен въздух, който може да се презарежда и да се използват повторно, да е по-энергоэффективно и екологично безопасно, отколкото непрекъснато да закупите спрейове с въздух.Ако не сте доволни от покупката или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез.Електрическа въздушна парцал LUOKE може да осигури силен поток въздух, дълбоко премахване на 99% прах в ъгъла и за постигане на перфектния ефект на почистване, може да се използва многократно, в сравнение с традиционните въздушни банки, нашата безжична въздушна парцал ефективен и икономичен.Как да го използвате?. Натиснете и задръжте в продължение на 3 секунди, за да включите или изключите спрей сгъстен въздух. Натиснете бутона за превключване на скорости на трансфер.Електрическа парцал Luoke с най-новите бесщеточным на двигателя с честота на въртене на 38 000 об /мин, който ще работи по-тихо и ще продължи по-дълго от конкурентите си, при това безопасно почистване на почти всичко.