XGHJ 2 бр. Универсален гаечен ключ Torx С двойна глава, самозатягивающийся, Регулируем Ключ за Очила, 8-22 мм, под формата на дъски от двата края, многоцелеви, богат на функ?
  • New

XGHJ 2 бр. Универсален гаечен ключ Torx С двойна глава, самозатягивающийся, Регулируем Ключ за Очила, 8-22 мм, под формата

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

{ГАМА скоби : 8-22 мм } : Има два обхвата спецификации за двустранните гаечных ключове, по-малък края подходящ за гайки и болтове от 8 mm до 13 mm и по-голям края подходящ за гайки и болтове от 14-22 mm Тази специална конструкция значително разширява обхвата на приложение на гаечен ключ, за да може да отговарят на вашите различни нужди. {многофункционален} : Тази универсална муфа ключ с компактен дизайн и лесен тегло позволява да го носите със себе си, вместо да носите със себе си набор от края на ключове с различни размери за една и съща работа, този гаечен ключ, може да го изпълнява по-качествено. {Здрав и висока твърдост} : Общи изпичане, твърдост до HRC60, благородна коване от хромованадиевой стомана, универсален ключ, с диаметър 8-22 мм, изработени от хромованадиевой стомана с висока твърдост и сверхпрочностью.Качеството е много добро.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, вие можете да се свържете с нас по всяко време. {Хром и полиран } : Повърхността на универсален гаечен ключ минава обща термичната обработка и полирано покритие, което има сверхвысокими устойчиви на корозия и антикоррозийно-устойчиви на корозия свойства.Това е най-добрият избор за вашата работа и живот. {Широко се използва} : Този 22-мм подходящ за различни отрасли на механични услуги, като например поддръжка на автомобили, мотоциклети, промишлено обслужване и т. на Помещение включва : 1 * Гаечен ключ Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 0-1 инча.Благодарим ви за разбирането. Калибриране на монитор е капризен, и цвета на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.