Част Монокулярный микроскоп Woehrsh с 200-6000-кратно увеличение, заполняющим светлина и настолен биом-микроскоп за възрастни и ученици, включва държач за мобилен телефо?
  • New

Част Монокулярный микроскоп Woehrsh с 200-6000-кратно увеличение, заполняющим светлина и настолен биом-микроскоп за възрастни

BGN 47.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Част монокулярный микроскоп】 : Биокомпозитный микроскоп може да се използват оптични принципи за увеличаване на малки обекти в хиляди пъти, за да наблюдава тяхната структураТози инструмент за по-голямо наблюдение на обектите с висока яснота на изображението и висока резолюция.Може да се използва за изучаване на вътрешната структура на живите организми и анализ на химически вещества, което го прави отличен избор за приятели, семейство, деца и т. 【Общото увеличение на】 : Монокулярные микроскопи с висока увеличение имат 200 X-500 X-5000 X-60000 X три вида микроскопи с различни увеличениями и различни диапазони на наблюдение. 200 X подходящ за наблюдение на обикновените биологични тъкани; 500 X подходящ за наблюдение на текстилни тъкани, животни или растения; 5000 X позволява гледане на малки биологични структури; 60000 X при най-високо увеличение може да се наблюдава на атомите и други малки структура. 【Висококачествени материали】 : Микроскоп за възрастни, здрав дизайн, метална основа във формата на подкова, регулируем ъгъл на наблюдение микроскоп, под ъгъл 45 ° по-съответства на ъгъл наблюдение на човешкото тяло, лесен монтаж, енергоспестяващи, добавянето на заполняющего на светлината за наблюдение на предмети е по-ясни, за да ви даде най-добрия опит на използване. 【Коаксиален и точен фокус】 : Биомикроскопы използват коаксиальную оптичната система, която прави ефект на наблюдение по-ясни.Освен това, той е снабден с механизъм за точно фокусиране, който може лесно да се побере под обект.Този микроскоп подходящ за различни биологични, химични и физични експерименти. 【Гаранция за удовлетвореност】 : Неразделна монокулярный микроскоп е незаменим инструмент за всеки учен или лекар.Те могат да ви помогнат да наблюдават малки организми или тъкани и събиране на данни.Ако имате някакви въпроси или не сте доволни, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижим за това, за да сте получили решение.