Комплект от 2 теми с лък и стрела, за деца, Определени за стрелба с лък с подсветка и 10 стрели в присосках, Мишена за стрелба с лък, Екшън игри за деца 4-8-12 години, Подар?
  • New

Комплект от 2 теми с лък и стрела, за деца, Определени за стрелба с лък с подсветка и 10 стрели в присосках, Мишена за стрелба

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? [Страхотно, определени за стрелба с лък] : Вие се притеснявате за това, което вашите деца прекарват твърде много време пред екрана?Детски комплект за стрелба с лък - фантастично решениеТози забавен комплект за лък и стрели помага да се развие при деца, зрително-моторна координация и двигателни умения, едновременно давайки им усещане за цел с всяка тренировка.Дойде време да държи децата си далеч от телефони, телевизори и игрови конзоли и им се насажда любов към спорта от най-ранна възраст. ?[Комплект за интерактивен дизайн] : отчитане на нуждите от интерактивни игри за деца, в нашия комплект за лъка и стрелата са включени 2 сгъваеми лук, 10 стрели с вендузи, целта за засмукване и колчан регулируема дължина.Това е достатъчно екипировка за стрелба с лък дава на децата огромно удоволствие от играта.Най-важното е, че това засилва чувството им за сътрудничество между отборите. ?[Сгъваема стрелка с led подсветка] : за Да се увеличи удоволствието от играта, ние разработихме сгъваем лук с led подсветка и интерактивна музика.Ако в смычке инсталирани 2 батерии тип АА *1,5 (не са включени в комплекта), натиснете бутона за включване, и ще искрят с вълнуваща музика, със сини огоньками.Лук с led подсветка има лъскав бразда дизайн и регламентирана тетива, което улеснява децата проследяване на своите стрели през нощта и позволява по-точно да попаднат в целта. ? [Безопасен материал за деца] : Нашите играчки за стрелба с лък са сертифицирани от CPC в САЩ, така че няма нужда да се притеснявате за проблеми с безопасността.Комплект лък и стрели, изработени от висококачествена ABS-материал и много здрав.Всяка стрелка има силна като всмукване на сила, но не е вредно за децата, и могат да бъдат здраво прикрепени към целта, прозореца или всякаква друга гладка повърхност. ? [Изискана идея за подарък] : Нашият набор от лъка и стрелата се предлага в изискани опаковъчни кутии, което го прави зашеметяваща идея за подарък за деца за всеки повод.