jojofuny Door Детски Печатни Аксесоари на Коледна Украса За Офиса Часовници Коледен Плат Орнамент Коледен Начало Декор Закачалка Войлочное Украса Появата на Нови Бижут?
  • New

jojofuny Door Детски Печатни Аксесоари на Коледна Украса За Офиса Часовници Коледен Плат Орнамент Коледен Начало Декор Закачалка

BGN 3.25

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

платКалендар за обратно броене на Коледа : Вашето коледно парти ще придобие нов вид.също така ще имате добро настроение, и това е също и подпори за вашата снимка.Обратното броене на дните до Коледа : обратно броене ден на Коледа.Изработен е от плат, и сигурно, няма да е лесно, vi, Адвент-календар за обратно броене : дизайн коледен снежен човек, е подходящ за декориране на стаи.Окачен Адвент-календар : Изработен е от плат и сигурно, няма да е лесно, vi, Коледна декорация за окачване на вратата : коледен окачен календар.Този окачен календар може да се създаде положителна атмосфера за партита.Осъществяване на списък 1 x висящ украшение Характеристики - Размер : около 36x22x0,1 см коледен календар за обратно броене. - Цвят : Както е показано на дървена адвент-календар. - Материал : Тъканно коледна табела на входната врата. - Вашето коледно парти ще изглежда по нов начин.също така ще имате добро настроение, и това е също и подпори за коледен декор на стените на вашите снимки. - Този окачен календар може да се създаде щастливо атмосфера за вечерни коледни висящи украшения на вратата. - Завеси с камък модел, много декоративни растения и са подходящи за случая, отличен подарък украшения във формата на снежен човек. - Изработен е от плат и сигурно, ще мине лесно и обратното броене до Коледа. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното украса под формата на коледа снежен човек. - Дизайн коледен снежен човек, идеален за декорация на стаи в рождественском календар за обратно броене на Дядо Коледа.Описание на продукта Обратно отброяване на дните до Коледа е Разработен с помощта на фигурата календар, снежен човек, за да празнуват този празник на по-добра и щастлива атмосфера.