Ciieeo 392 бр. Шаблони: Детски Цветни Камъни, Шаблони с номер на Писмото, Изделия от Дърво с Растение, Детски Шаблони за декорация на стени, Занаятчийски Автомобил, Много?
  • New

Ciieeo 392 бр. Шаблони: Детски Цветни Камъни, Шаблони с номер на Писмото, Изделия от Дърво с Растение, Детски Шаблони за декорация

BGN 32.80

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НЕЖНА шаблони за РИСУВАНЕ - може да се превърне в добър подарък за рожден ден за вашите приятели или деца, да им се радватеШАБЛОНИ ЗА РИСУВАНЕ на на ЦВЕТЯ - Можете да ги използвате отново след измиване.Шаблон за графити-идеален вариант за scrapbooking, производство на подаръци, маркиране, работи от хартия, училищни проекти и т., Шаблони за рисуване куха-Подходящ за деца, за да практикуват умения за рисуване и развие практически умения.За многократна употреба ШАБЛОН от MYLAR - за многократна употреба и издръжлив, можете също така да споделят със своите приятели, които го правят със собствените си ръце.Осъществяване Списък на 56 x шаблони за рисуване Характеристики - Размер : около 18,50 X5,50 X0,10 см / 7,27 X2,16 X0,04 инча. - Използване на PET материал, текстура аккуратная и гладка, без чеп. - Здравина, я не е лесно да се повреди, не е лесно да се смаже и да се прекъсне. - Подходящ за деца, за да практикуват умения за рисуване и развие практически умения. - Материал : PET. - Можете да получите достатъчно количество шаблони за изображения, които можете да използвате сами или да споделите с другите. - Повърхността е гладка и лесно се избърсват, може да се измие с вода и да се използват многократно. - Цвят : Както е показано на фигурата.Описание на продукта Лек шаблони за рисуване на Този продукт е шаблон за рисуване, който е специално разработен за създаване на красиви бижута.Шаблон за графити Тези модели са изработени от екологично чист PET материал, както и трайна, износостойки и подлежи на измиване.