Настолен вентилатор SBSNH Mini USB, Безшумен Преносим Настолен Вентилатор, Ротация на 360 °, Малък Персонален Вентилатор за дома (Цвят: синьо)
  • New

Настолен вентилатор SBSNH Mini USB, Безшумен Преносим Настолен Вентилатор, Ротация на 360 °, Малък Персонален Вентилатор

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Уникален дизайн : fan могат да се поставят на бюро или да се мотае в главата на леглотоВентилаторът е снабден с гумени облицовки, така че той не се плъзга. ● Тиха работа : устройството е разработено за работа на ниска сила на звука, което означава, че той е идеален за ползване у дома или в офиса. ● Завъртане на 360 градуса : Бесщеточный двигател прави този вентилатор е тихо при използване.Безшумен вентилатор позволява ви комфортно да спи. вертикално завъртане на 360 градуса. ● Удобна за зареждане : съвместим с всички изходни устройства USB С помощта на USB кабел за зареждане, работи с почивните дни адаптер 5v, USB-зарядно устройство, лаптоп, блок захранване и други устройства с поддръжка на USB и може да се зарежда от тях. ● Начин на употреба : поставете вентилатор на равна повърхност, като работно бюро, офис-маса, нощна масичка, масичка за кафе и се насладете на свободно време, когато в чата преглеждане на видео, често събуждане, а също и по време на работа, обучение в офиса, библиотеката и клас.Цвят : Черен, син, зелен, розов Материал : ABS Размер на опаковката : 149*155*94 мм Тегло : 0,3 кгмощность : 500мощностей дължина на шнура : 1 метрмобильный климатик, овлажнител за въздух изпарител за пречистване на въздуха освежители за въздух от ауспуха студен въздух пестене на енергия за дома.