Двустранна Писалка За Маркиране на Ноктите Набор от Инструменти за Мраморизации направи си САМ Украса Лак Боя Ноктите Комплект 5 броя Сачмени stylus писалка за Релеф ?
  • New

Двустранна Писалка За Маркиране на Ноктите Набор от Инструменти за Мраморизации направи си САМ Украса Лак Боя Ноктите Комплект

BGN 17.56

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✒️ 【Материал】 Нашите химикалки за място за пробиване на нокти с две глави са изработени от акрил, фина изработка, мека, за многократна употреба и дълъг живот ✒️【Двустранен】 Всеки инструмент за спот боядисване оборудван с 2 метални шариковыми топчета, изработени от висококачествена неръждаема стомана, здрави и износостойкими, подходящи за перушина, нанасяне на точки и прецизно писане. ✒️ 【Размер】 Дължина на нашата писалка за нокти е 10 см, а диаметърът на върха на дръжката варира от 1 до 3 мм. Можете да изберете и да го използват в съответствие с реалната ситуация. ✒️【Широко приложение】Писалка за рисуване са идеални за дизайн на ноктите, маркиране mandal, пренасяне, издирване, рисуване, живопис, гравиране по керамика, глина, скулптура, тиснению, художествени проекти, мека захар, украса на торти и нийл арт. ✒️【Че получавате】 Набор от стилусов за релеф включва 5 парчета от инструменти за отчитане на точки с шариковыми топчета с различни размери.Тези инструменти за маркиране на ноктите са добри за перушина и точно писане, ще ви помогнат да създадете свои собствени стилове на нийл арт. ✒️ 【Материал】 Нашите химикалки за място за пробиване на нокти с две глави са изработени от акрил, фина изработка, мека, за многократна употреба и дълъг живот. ✒️【Двустранен】 Всеки инструмент за спот боядисване оборудван с 2 метални шариковыми топчета, изработени от висококачествена неръждаема стомана, здрави и износостойкими, подходящи за перушина, нанасяне на точки и прецизно писане. ✒️ 【Размер】 Дължина на нашата писалка за нокти е 10 см, а диаметърът на върха на дръжката варира от 1 до 3 мм. Можете да изберете и да го използват в съответствие с реалната ситуация. ✒️【Широко приложение】Писалка за рисуване са идеални за дизайн на ноктите, маркиране mandal, пренасяне, издирване, рисуване, живопис, гравиране по керамика, глина, скулптура, тиснению, художествени проекти, мека захар, украса на торти и нийл арт.